Sex met vreemde voorwerpen stijve lul in broek

sex met vreemde voorwerpen stijve lul in broek

Sanne knikt “ja hoor ik zal de achterdeur en de poort even open maken”. Ik kijk naar haar smalle kontje als ze voor me uit loopt. Ik pak wat koper leiding, koppelingen en dergelijke en loop de keuken weer in Sanne is niet meer in de keuken. Ik begin de leidingen op maat te maken.

Er komt reactie vanuit de woonkamer. Ik stap de kamer in en en zeg haar dat die waarschijnlijk in de meterkast zit. Ze loopt me voor naar de meterkast en ik vind dat waarvan ik denk dat het de hoofdkraan is. Sanne loopt bij me vandaan en ik kijk opnieuw verlekkerd naar het strakke jonge ding.

Vanuit de keuken roept ze dat de kraan niet meer loopt. Ik loop ook weer naar de keuken en vraag om een teiltje. Sanne geeft me dat en vraagt of ik verder nog iets nodig heb. Ik antwoord gedachteloos dat ik niks meer nodig heb terwijl ik naar de verpakking van de nieuwe kraan kijk. Als ik de kraan uit de verpakking haal, is ze alweer uit de keuken verdwenen. Ik schroef de bestaande kraan los van het aanrecht en van de leidingen. Daarna maak ik de wasbak los van de afvoer en snij de kitrand los.

Ze hangen namelijk altijd op maat bij elkaar. Het verbaast me dat ik hem niet zie. Ik berg altijd alles perfect op. Ik loop naar de bus hoewel ik me niet kan voorstellen dat ik hem los in de bus heb liggen. Inderdaad ligt ie daar ook niet. Volgens mij heb ik hem wel gezien toen ik daarstraks mijn koffer opende. Zou Sanne hem soms even geleend hebben. Ik loop terug de keuken in en check nogmaals mijn koffer. Maar de schroevendraaier is echt weg. Ik krijg geen reactie, maar zie wel mijn schroevendraaier.

Het meisje ligt op de bank. Haar broek en slipje liggen op de grond. Ze houdt de schroevendraaier in haar hand en duwt het handvat sloom op en neer in haar vagina. Ik schrik en loop rood aan.

Sanne lijkt helemaal niet te schrikken. Sterker nog, ze kijkt me met een geile blik aan. Heb je nog meer van die lekkere dingen om in mijn kutje te stoppen”?

Die meid is echt botergeil. Ik ben over de ergste schrik heen. Heb je nog meer bij je”? Natuurlijk ben ik erg verrast. Ik ken niemand met deze bijzondere seksuele voorkeur. Maar ik moet toegeven dat ik ook wel een geil idee vind. Ik zie dat de schroevendraaier die Sanne nu gebruikt één van de dunste handvatten heeft. Ze knikt terwijl ze op haar onderlip bijt.

Met een tissue en wat ontsmettingsmiddel reinig ik het handvat van de grootste schroevendraaier. Ik schat het handvat zo’n drie centimeter qua doorsnee. Ik wil hem haar aangeven, maar ze maakt een knikkende beweging richting haar kruis. Dat is meer dan ik verwacht. Ik zak op mijn knieën op de grond en Sanne trekt de schroevendraaier uit haar kut. Ik zet het dikkere handvat tegen haar lippen.

Moeiteloos duw ik de dikke handgreep in haar kut. Ze blijkt al heerlijk nat te zijn. Blijkbaar heeft het haar vreselijk geil gemaakt. Ik hou de schroevendraaier aan het ijzer beet en duw de handgreep zo ver mogelijk naar binnen waardoor hij helemaal in haar kutje verdwijnt. Terwijl ik duw maak ik een draaiende beweging. De ribbels op het handvat maken daardoor extra wrijving aan de binnenkant van haar vagina.

Ik trek de schroevendraaier weer terug maar laat de kop net niet uit haar vagina floepen. Ik duw hem direct weer langzaam terug. Ik blijft zowel in- als uitgaand aan de schroevendraaier draaien. Ik begin het tempo op te voeren. Ze hijgt luid bij elke beweging van de schroevendraaier. Ik bedoel het vragend, maar ik besef dat het eerder als een bevel klinkt. Toch gehoorzaamt ze gelijk. Ze trekt haar shirt omhoog en ik zie de twee kleine borsten.

Nou ben ik echt een borstenman. Ik kijk altijd eerst naar de borsten van een vrouw. Sanne heeft niet wat ik grote borsten zou noemen. Het tegenovergestelde is eerder waar. Ze zijn klein, maar de tepeltjes zijn keihard van de opwinding. Terwijl ik met mij rechterhand de schroevendraaier op en neer blijf bewegen, pak ik met mijn linkerhand een tepeltje vast. Tussen duim en wijsvinger draai ik er zachtjes aan. Van links naar rechts heen en weer.

Een extra luide kreun klinkt als ik harder knijp. Het lijkt Sanne nog geiler te maken als ik harder in haar tepel knijp. Dat brengt me op een idee. Buiten heb ik een mandje met wasknijpers zien staan. Sanne pakt de schroevendraaier nu zelf vast en neukt haar kutje met het ding. Ik loop door de keuken de tuin in en pak het mandje met wasknijpers.

Binnen neem ik de schroevendraaier weer over en pak de eerste wasknijper. Die zet ik dan op haar rechter tepel. Het zijn vrij nieuwe knijpers en de veer is daardoor nog stug. De druk op de tepel moet dan ook groot zijn. Als ik ook de tweede knijper op haar tepel heb staan, kijkt ze me met een geile blik aan. Ik pak de knijpers één voor één vast en trek ze dan langzaam een stukje omhoog.

Sanne laat nu duidelijk blijken dat haar orgasme steeds dichter bij komt. Ik heb dit nog nooit gedaan, maar eerlijk is eerlijk, ik word hier ook vreselijk opgewonden van. Mijn lul staat keihard in mijn broek. Sanne heeft dat ook door want haar kleine handje wrijft over mijn stijve lul. Ik open nu mijn gulp en maak de knoop los. Het valt niet mee om dat met mijn linkerhand te doen, maar het lukt me toch.

Sanne heeft mijn lul snel uit mijn boxershort. Ze trekt aan mijn lul. Ook dat gaat niet makkelijk want ze ligt op haar rug en de arm kan niet makkelijk bewegingen maken. Ik trek de schroevendraaier uit het natte kutje. Sanne kijkt me teleurgesteld aan. In de koffer zie ik mijn hamer liggen. Het is een hamer met een rubberen handvat over de metalen steel.

Op de salontafel staat glijmiddel naast het ontsmettingsmiddel. Eerst ontsmet ik de handgreep en daarna smeer ik hem in met glijmiddel. Sanne kijkt me nu geil aan. Ik zet de steel tegen haar kut en hou de klauwhamer aan de hamer vast. Ik duw de dikke steel vlot naar binnen.

Het feit dat haar kut al kletsnat was en dat ik de rubberen steel heb ingesmeerd met glijmiddel, maakt het ook wel makkelijker. Inmiddels neuk ik haar sneller en sneller met mijn hamer. Ze hijgt en kreunt heftig. Mijn lul klopt van stijfheid. Ik zit nu jammer genoeg zo dat Sanne er niet bij kan.

Ik wrijf nu met mijn linkerhand over haar klit en neuk met mijn rechterhand haar met mijn klauwhamer. Zelf trekt Sanne nu aan de knijpers op haar tepels. Ik pak haar klit nu tussen duim en wijsvinger en knijp er in. Ik knijp nu harder en trek de klit een stukje omhoog.

Dat wordt Sanne teveel. Luid krijsend komt ze klaar. Ze houdt de knijpers vast en trekt de tepels omhoog. Haar onderlijf maakt schokkende golvende bewegingen. Dan vloeit haar orgasme langzaam weg. Jammer dat je niks dikkers had. Ik bedenk me dat ik wel wat anders heb. Ik stop mijn keiharde lul weer zo goed en zo kwaad als het gaat, weer in mijn broek. Ik neem de PVC pijp mee naar het huis en loop ermee de kamer in. Ik zie Sanne met geil ogen kijken naar de PVC pijp.

De buitenmaat is bijna 5 cm. Als ik er zo de dop op gemaakt heb zal hij bij de dop bijna 6 cm dik zijn. Ik hoop maar dat ze zo nog nat genoeg is. Ik pak mijn gereedschap en ga aan de woonkamertafel staan om de pvc pijp te zagen en de dop erop te bevestigen. Sanne komt van de bank en kruipt op haar knieën onder de tafel.

In een mum van tijd heeft zij mijn pik uit mijn broek. Ik kijk omlaag en zie haar gretig haar lippen om mijn lul zetten. Ze begint mij zalig te pijpen, terwijl ze tegelijk haar eigen kutje betast. Ik heb moeite mijn aandacht bij de klus te houden. Ze pijpt me nat en diep. Mijn lul stoot hard en diep in haar natte hete mond. Wat is dit een ongelofelijk geile meid. En één die niet bang is haar voorkeur te tonen. Vreemde dingen in haar kutje is wat haar echt geil maakt.

Ik ben al zo geil van het spelen met haar kutje en tepels, dat haar hete mond me al snel teveel wordt. Mijn lul zwelt nog wat meer op en het kleine mondje van Sanne duwt diep over mijn pik.

Ik laat de pvc pijp op tafel vallen en pak haar hoofd vast. Ik voel het zaad opborrelen en duw haar hoofd tegen mijn buik. Mijn eikel duwt in haar keeltje. Ze kan duidelijk geen adem meer halen. Die moet ze maar even inhouden, ben ik van mening.

Ik grom “oooooh ik kom, geile Sanne, ik koooooooom”. Dikke klodders spuiten uit mijn lul in haar keel. Ik laat haar hoofd nu los en gelijk trekt ze haar hoofd een stukje terug. Maar ze laat mijn pik niet los. Alle stralen komen in haar mond en ze slikt mijn zaad tot de laatste druppel door. Als mijn orgasme verdwenen is, til ik haar overeind en neem de Pvc pijp die ik van een dop heb voorzien, mee. Zag helemaal geen kinderen. Ik vroeg hem hoe hij aan deze hotel kwam. Hij lachte en vertelde het volgende.

Ik keek op internet voor een spannend hotel waar wel meer kon gebeuren met een sauna. Deze had hele veel verhalen staan over dit hotel. Het was geen sex hotel maar stond wel bekend om de spannende dingen die er gebeurde. Ik zeg niet dat er iets moet gebeuren maar waaron niet de spanning opzoeken als die mogelijkheid er is. Tja ik lachte erom en zei, tja denk niet dat ik zomaar die volgende stap zou durven maar de spanning is al leuk. We dronken nog wat en gingen Valkenburg in.

Daar werd op terras nog wat gedronken en weer terug in het hotel. Even zwemmen en ik droeg een nieuwe string bikini die mijn vriend had gekocht. Na het zwemmen toch even de sauna in. HEt viel me op dat het erg rustig was in het hotel. Ik lag heerlijk in de sauna en er kwam een oudere man binnen. Hij knikte gedag en legde zijn handdoek neer. Oke die kerel was dus naakt. Man denk in de 60, kale kop en grijs borst haar. Buikje maar wel een geschoren lul.

De man ging liggen en duidelijk werd me dat hij zo lag dat hij mij goed kon bekijken. Tja mijn nieuwe string bikini was klein heel klein. Mijn kutje was net bedekt en twee kleine stukjes stof bedekte net mijn tepels. Ik lag op mijn rug en trok uit spanning mijn benen iets op. Hierdoor kon ik zien dat die man mij bekeek want ik zag nu zijn gezicht, hij keek duidelijk tussen mijn benen.

Damm die spanning was echt onwijs bij mij. Het was duidelijk voelbaar dat ik nat werd tussen mijn kleine kut lipjes. De man lag eerst iets hoger dan ik maar al snel verschoof hij een stukje lager net als ik. Nu kon hij van vrij dichtbij mijn begluren. Damm dat begluren maakte me bloedgeil. Maar ook heel nerveus. Wat als hij mij aanraakte.

Ik keek langs mijn eigen been en kon nu zien dat die man iets op zijn zij lag en mijn goed bekeek terwijl zijn lul dus stijf was. Shit die kerel had dus een stijve van mij. Ik werd er steeds nerveuzer onder, maar ook steeds geiler. Gelukkig mijn vriend stapte binnen en zat tegenover me. Hij lachte en trok ook zijn broek uit. Ging zitten en te zien was dat hij ook een stijve had. Hij lachte naar me en knikte ja. Ja wat ja dacht ik? Die man lachte naar mijn vriend terwijl ik zag dat hij zijn lul vast had en er aan trok.

Mijn vriend kwam bij mijn hoofd zitten en lachte nog altijd. Ik werd nog steeds nerveuser en dacht tja die kerel is zeker 30 jaar ouder. Toch werd ik ook steeds geiler. Helemaal omdat ik nu die stijve lul van mijn vriend zag. Er stapte nog een man binnen.

Ik schrok er eigenlijk een beetje van. Die lachte en ging ook zitten. Oke deze man was naakt. En al snel bleek deze man ook al een stijve te hebben. Dit was dan wel niet een man van in de 60 maar de 50 was ie zeker voorbij. Oke twee vreemde kerels met een stijve en mijn eigen vriend die er ook al met een stijve zat en tje ik, ik had een klets natte kut van de spanning alleen al.

Er werd niks gezged maar ik werd duidelijk bekeken hier door twee geile kerels en mijn eigen vriend. Die verschoof wat en hierdoor lag ik met mijn hoofd op zijn benen. Ik zag zijn stijve lul nu naast me en zijn klets natte eikel.

Hij lachte naar me en streelde mijn lange donkere haren. Tja ik wist dat hij het goed vond, maar ja in fantasie vond ik het onwijs spannend maar nu lag ik echt ergens. Mijn viend duwde zijn lul in de richting van mijn gezicht en mond. Zijn natte eikel tikte tegen mijn lippen aan. Even hield ik hem dicht en keek hem strak aan.

Oke die was zo geil als boter en eerlijk ik eigenlijk ook. Hij tikte nog een keer en dit keer opende ik mijn mond iets. Zijn natte eikel glee mijn mond in. Mijn tong gleed zachtjes over zijn eikel en ik likte zijn geile voorvocht en nog altijd mega nerveus van wat er nog meer zou gebeuren.

Er schoot een onwijs geile tinteling door mijn lijf toen ik een hand aan de binnen kant van mijn dijbeen voelde. Ik zag beide handen van mijn vriend bij mijn hoofd dus het was duidelijk dat die oude man tussen mijn benen streelde. Tja was het spanning in mijn lijf of afkeer. Die hand gleed langs mijn dijbeen in de richting van mijn kruis. Tja daar was zijn vinger welke in mijn string gleed en mijn zeiknatte kutje aanraakte. Oke dat was dus duidelijk de spanning en ik pakte de lul van mijn vriend en zoog hem nu goed.

Die man trok mijn broekje opzij en ik voelde hoe mijn kutje opende terwijl hij mijn benen wijd uit elkaar zetten. Twee vingers gleden mijn kutje in en damm dat was echt een heerlijk gevoel. Dit werd gelijk gevolgt door een tong. Shit die oudere man wist wel hoe je een kutje moest likken en vingeren.

Die andere man kwam er ook bij zitten en haalde mijn borsten uit mijn bikini. Hij greep mijn borsten en speelde gelijk met mijn stijve tepels en likte deze ook.

Oke ik was om, ik was zo geil dat ik alles wilde. Mijn vriend stapte weg en ik draaide mijn hoofd en zag die andere lul. Die man was druk met mijn borsten en met een trillende hand pakte ik deze vreemde grote lul. Wauw dat was echt een heerlijk en ranzig gevoel om na een lange tijd weer een andere lul in je hand te voelen. Ik werd nog altijd heerlijk gelikt en die lul in mijn hand kwam dichterbij mijn gezicht en ik liet deze lul in mijn mond glijden.

Die andere smaak die andere lul wauw ik kwam dan ook hefitg klaar, wat ook kwam door die vreemde tong en vingers in mijn kut. Mijn broekje ging uit en die lul gleed helemaal in mijn mond. Overal voelde ik handen over mijn lijf en mijn kutje werd door de twee mannen lekker gestreeld en gevingert. Elke drempel die ik nog had was weg. Al snel lag ik nu die twee vreemde heren te pijpen en speelde hun met mijn borsten en klets natte kut. Echt een heerlijk gevoel welke werd gevolgt door een orgasme die ik nog niet kende.

Mijn kutje spoot gewoon mijn meisje sap er uit. Wauw nog nooit had ik dit eerder gedaan. Ik lag te trillen en gaf best wel een flinke geile gil.

Die mannen likte gelijk aan mijn mega natte kut. Die oude man kwam tussen mijn benen zitten en hield daar zijn flinke grote oude lul vast en wreef deze door mijn klets natte kutje. Tja dat ik geneukt ging worden dat was allang duidelijk maar nu die lul echt door mijn kut lipjes gleed was echt een geweldig gevoel. De man duwde nu zijn oude lul zachtjes bij me naar binnen en ik sloot mijn ogen en voelde hoe die oude lul in me schoof.

Wauw ik zweefde helemaal weg en helemaal omdat ik zag hoe mijn vriend me verlekkert bekeek. Die lul begon me nu heerlijk te neuken en ik opende me helemaal voor deze oude kerel. Ik zoog nog ranziger op die andere lul. De heren wisselde van plaats. Die andere kerel kroop op me en schoof zijn grote lul in me. Met plezier liet ik deze vreemde lul toe. Hij begon me te tongen en bonkte lekker stevig in me. Damm dat was echt lekker. Hij neukte me best wel stevig maar ik genoot ervan en hijgde flink.

Deze man naaide me dan ook naar een geil hoogte punt. Hij stapte af en ik ging op schoot zitten bij die oude man en zakte weer over zijn oude lul. Deze gleed heerlijk diep en hij likte mijn tepels terwijl ik hem nu neukte en die andere lul zoog.

Best wel raar im mijn eigen sap op die vreemde lul te proeve. Ik draaide na een tijdje me om en zakte weer over die oude lul en keek mijn vriend aan. Die lachte en trok zich zelf. Nu kon hij goed zien hoe die oude lul in me schoof terwijl mijn kut sap langs zijn lul schoof. Ik ging weer omhoog en pakte die oude lul. Hield deze voor mijn kontje en keek naar mijn vriend. Die lachte en knikte ja.

Zachtjes zakte ik omlaag en liet deze oude lul in mijn kontje glijden. Gelukkig was ik goed nat en langzaam bewoog ik op die lul die in mijn kont zat. Mijn vriend kwam erbij en likte mijn kut terwijl ik nu heerlijk in mijn kont werd genomen en de andere lul pijpte.

Mijn vriend stapte weg en tikte die kerel aan die ik pijpte. Die lachte en kwam ook tussen mijn benen en wreef zijn eikel door mijn kut. Hij zou toch niet zijn lul, aaaaahhhhhh rustig duwde hij dus wel zijn lul in mijn openstaande kut. Shit dat waren twee lullen tegelijk die me neukte in mijn beide gaatjes.

Waar het even wennen was gaf mijn lijf en beide gaatjes zich snel over en liet ik me dubbel nemen door die heren. Nooit geweten dat dit paste bij mij. Jezus en ik kwam me daar klaar niet normaal. Twee geile lullen in me en ik trilde als een gek en kwam daar mega geil en met een gil klaar.

Die kerel in mijn kut groomde en zei, waar mag ik komen. Ik pakte hem vast en zei waar jij wilt. Hij voerde het tempo op en dat deed ook die kerel in mijn kont.

Shit ik werd best wel stevig genomen en vond het nog lekker ook. Ja daar kwam hij, ik voelde hoe hij zijn lul leeg spoot in mijn kut. ZIjn warme zaad voelde ik echt diep in me gespoten worden. Die andere kerel hoopte nog door en ja daar was zijn zaad in mijn kont. Shit ik liet me door twee vreemde vol spuiten in mijn beide gaatjes. Met het zaad uit mijn beide gaatjes stapte ik onder de douche daar. Damm ik had het gedaan ik had het echt gedaan en ik vond het geweldig.

Dat vond ook mijn vriend en zei, damm ik heb genoten van je. Wat was jij geil bezig.

..

Sex met vreemde voorwerpen stijve lul in broek

24 juli Yvonne liet zich op de knieen zakken en begon de rubber lul te strelen en te zuigen. . de tafel terwijl ik me bedenk in wat voor een vreemde situatie ik ben beland. Als ik naar zijn broek kijk kan ik duidelijk zien dat hij een stijve heeft. Ik verbaas me over mijn eigen openheid naar Luc terwijl ik mijn sex. 8 Vreemde dingen die je penis soms doet. Sex. Ontdek waarom jouw geslacht zich soms wat eigenaardig gedraagt. Slide 8 van 8. Broek aan of niet, vele mannen kunnen het niet laten bijna continu aan hun spel een gat maken in één van hun broekzakken om er makkelijker bij te kunnen.

Sex met vreemde voorwerpen stijve lul in broek

Gratis sex utrecht body to body massage eindhoven

: Sex met vreemde voorwerpen stijve lul in broek

PISSENDE LULLEN OUDE KALE KUT Sex langs de snelweg sex party den haag
SEX CONTACT AMSTERDAM VROUW ZOEKT MAN SEKS Die man lachte naar mijn vriend terwijl ik zag dat hij zijn lul vast had en er aan trok. Ze blijkt al heerlijk nat te zijn. Sanne pakt de schroevendraaier nu zelf vast en neukt haar kutje met het ding. In de slaapkamer aangekomen ging Yvonne uitgestrekt op bed liggen. Het is niet meer dan eerlijk dat je laat zien of die bobbel in je broek opwinding van mij is of gewoon een rol pepermunt". Ik zoog nog ranziger op die andere lul.
Natte grote kut meesteres utrecht Harde lesbo sex stel zoekt trio
Oudere vrouwensex prive ontvangst weert Ik werd weer heerlijk dubbel geneukt en zoog die grote lul. Mijn ademhaling kan ik maar moeilijk onder controle houden door het formaat, mijn opwinding en doordat het voorwerp metaalachtig koud is. Toen de dildo goed nat was trok Brigitte hem uit de geile mond van Yvonne. Werk gewoon behulpzaam mee en zie maar hoe laat je thuis bent". Mijn sex leven is eigenlijk heel goed en ik mag nergens over klagen.

Author: Elinor Labombard