Neukvideo onderdanige slavin

Zijn onderdanige vrouw moet toekijken hoe haar man wordt geslagen en gekneveld. Ook mag hij dienen als menselijk toilet waarna de Meesteres de vrouw dwingt haar man schoon te likken Meester heeft 2 gekooide slavinnen! Een superieur gevoel heeft deze Meester met zijn mooie slavinnen. Een heerlijke onderdanige blonde slavin en een chocolade kleurige slavin. De Meester laat de slavinnen met elkaar sexen en ze moeten elkaar neuken met een voorbinddildo.

Als ze elkaar hebben klaargemaakt is het tijd voor straf. De Meester bindt de meiden vast en slaat ze met zijn zweep. Zet knijpers op hun tepels en lipjes. Als hij gloeiend heet kaarsvet over hun billen en borsten laat druppelen kan je de slavinnen horen gillen van de pijn maar ook van genot Pijnlijke ontmoeting met 2 Meesters! Voor deze onderdanige slavin is er vandaag geen genade. Ze heeft nu twee Meesters die over haar lot gaan beslissen. De een is nog sadistiser dan de ander.

Ze krijgt billekoek, zweepslagen, heet kaarsvet en vernedering te verwerken. Al kruipend wordt ze door de studio geleidt aan de ketting. Gaat ze niet snel genoeg dan krijgt ze klappen. De knijpers op haar tepels maken diepe groeven waar even later het kaarsvet over wordt gedruppeld. De pijn die de slavin moet onderdrukken is enorm maar ze protesteert niet Meester foltert zijn buitenlandse slavin!

Tepelklemmen, zwepen en kaarsvet worden gebruikt om zijn slavin te martelen. Deze Meester kent geen genade ook al stribbelt zijn slavin tegen, hij straft haar gewoon. Met zijn kracht en dominantie overheersdt hij zijn slavinnetje.

Ohh wat geniet hij van zijn macht. Het maakt hem steeds geweldadiger tegenover die hulpeloze slavin. Rake klappen worden er uitgedeelt en de slavin smeekt om genade. De keerzijde resulteerd in een nog hardere aanpak. Ze wordt totaal afgeranseld door haar sadistise Meester Strenge Meesteres leeft zich uit op slavin! Deze bloedmooie Meesteres geniet ervan als ze haar slavin kan sturen en beheersen. Dit blonde slavinnetje wordt ook op de proef gesteld door haar Meesteres.

Ze krijgt eerst allerlei martelingen en pijn te verduren. Voordat ze aan Meesteres ultieme proef wordt bloot gesteld. Meesteres heeft vier geile mannen uitgenodigt. De mannen komen haar slavin uitwonen en verkrachten.

De mannen nemen bezit van haar slavin' s lichaam. Haar mond, kont en kut worden gevuld met hun harde stijve pikken. Meesteres kijkt tevreden toe hoe haar slavin wordt gebruikt en genomen Meesters domineren hun mooie slavinnen! De slavinnetjes zien er mooi en lief uit, maar dit is geen reden voor de twee Meesters op ze niet aan te pakken.

Niks is mooier als erop die mooie smoeltjes een angstige blik komt te staan. Niet wetende wat ze te wachten staat. Deze twee Meesters schepen er het genoegen in om hun bezit zoveel mogelijk pijn en vernedering te laten ondergaan. Ze wilde net haar zwarte satijnen terugslaan toen de deur openging en Meester Peter tezamen met een bijna geheel naakte hardbody binnenkwam. Ze murmelde wat onverstaanbaars en werd getroffen door een strakke blik van de Meester.

Judith gooide nu het laken weg en liet zich naast het bed glijden. Inderdaad haar gehele lichaam plakte en ze stonk een uur in de wind. Ook de halve cup bh zat onder de vlekken evenals haar tieten en ze merkte dat ze een vreemde smaak in haar mond had.

Peter liep op haar af en verwijderde de bh en bevestigde vervolgens een 6 cm brede halsband om haar nek. Aan de grote ring aan de voorkant bevestigde hij een lange dunne lederen leidsel en met een ruk gaf hij te kennen dat ze moest volgen. Geheel naakt op haar hoge high heels was de Meester bijna niet bij te houden waardoor de leiband strak stond.

Door enkele gangen kwamen ze bij een grote ruimte met veel zwarte glanzende tegels en goud vergulde douches met op een groot aantal plaatsen verwarmde spiegels.

In deze ruimte waren geen individuele douches en op diverse plaatsen hingen kettingen van het plafond neer en waren op de vloer ankerpunten. Waar die voor dienden merkte ze al rap. Op commando van de Meester moest ze mooi gaan staan, met haar benen ver uit elkaar zodat haar gladde kut weer optimaal bereikbaar werd en haar armen werden vastgemaakt aan de omlaag hangende kettingen die strak werden getrokken waardoor haar armen ook gespreid waren.

En deze zette met een druk op de knop een sproei-installatie in werking. Van alle kanten spatte nu stralen lekker warm water over haar heen en het voelde weldadig aan. Na de eerste ronde nam de hardbody een soort hogedrukspuit ter hand en begon alle plekjes in detail af te spuiten met een krachtige waterstraal.

Ze verwisselde de spuitkop en stak die vervolgens in de kut van de kuthoer die nu een interne douche kreeg. De hardbody liep vervolgens naar de achterkant en begon de reet te reinigen, met haar hand streek ze wat zeep rondom de kont-rozet en stak toen voorzichtig de straalpijp in de kont van Judith. Bij het openen van de watertoevoer begon Judith de druk in haar darmen te voelen en op commando van de Meester ontspande ze zich zo goed mogelijk.

Afwisselt moest ze haar sluitspier knijpen waardoor ze de druk stevig voelde oplopen en daarna weer verslappen waardoor de vulling van haar darmen leegliep. Dit werd enige malen herhaald waarna haar reet en haar kut ook schoon waren. Ze voelde zich door deze behandeling al weer heel wat fitter en de hardbody begon haar ketenen weer los te maken. De inwerking van de massageolie op haar hele naakte lichaam gaf haar een zalig gevoel.

Na een korte rustperiode mocht ze van de tafel opstaan en begaven ze zich naar de dressroom. Judith keek haar ogen uit naar de hoerige kledingstukken die hier aan de rekken hingen. Vervolgens kreeg Judith weer eenzelfde lederen halve-cup bh aangemeten die haar tieten ondersteunde en aan haar pootjes kreeg ze weer schone zwarte high heels.

Meester Peter had nu de rijzweep in zijn hand die op haar hoedenplank in de auto had gelegen, en met een kleine tik gaf hij aan dat ze in beweging moest komen, waarna het gezelschap naar de filmkamer liep en daar op een paar comfortabele stoelen plaats nam. De hardbody werd weggestuurd en Meester Peter startte de film die begon met een kort stukje van haar eigen introductie van die middag.

Judith zag nu weer haar eigen geile lijf en de opgesperde kut. Zo zat ze weer met optimaal opengesperde kut naar haar eigen intro-video te kijken en voelde een geile kriebel in haar kut en kont opkomen. Daarna startte de video met de voorspelde behandeling, ze zag hoe in een soort klein theater omgeven door draadhekwerk een hardbody met de zweep werd binnen gevoerd, deze sputterde af en toe tegen en werd dan op haar tieten en kont flink afgerost.

Toen ze eenmaal in de ruime kooi was aangekomen moest ze in een stellage gaan staan die wel wat van een turnrek weg had, haar enkels werden vastgezet evenals haar armen en de Meester die de mishandeling uitvoerde pakte nu een soort grote kwast uit een gereedstaande emmer en sauste haar kut en kont flink in.

Het onderlijf droop van het goedje. Plotseling schreeuwde de Meester een naam en vanuit een voor de slavin onzichtbare hoek stoof een grote zwarte teef te voorschijn die zonder mankeren een geweldige likbeurt begon te geven aan de kont van de slavin.

De reactie was navenant, en de zwarte teef likte naar hartelust haar reet leeg. De tijd was niet stil blijven staan en het moment dat de sessie ging beginnen naderde. Als extra kreeg Judith nu leren polsbanden aan en een brede leren ceintuur die heel strak om haar middel werd gesnoerd.

Doordat de ceintuur ook het bovendeel van haar buik bedekte werd alles goed naar beneden geperst. Door de vetersluiting aan de achterkant werd de insnoering nog versterkt. Het effect was dat haar kut en reet nu zeer goed uitkwamen, het zat niet echt comfortabel maar het voelde uiteindelijk wel lekker strak aan.

In de spiegels zag ze zichzelf staan op high heels en met een stevige kont en grote melkbollen. Ze geilde van zichzelf. Hij gooide een grote zwarte cape over haar heen en de stof hing over haar tepels zwaar naar beneden.

Je dient ten allen tijden aan alle grillen van de heersers te voldoen, voorlopig zul je nog niet misbruikt worden. Verder wordt je wellicht opgevorderd om te assisteren bij de behandelingen van vanavond. Volg dan ook goed de aanwijzingen op want voor wat niet goed gaat wordt je later deze week streng gestraft. Ze voelde onder de cape dat deze instructies de nodige uitwerking hadden want haar kut begon te lekken. Met een duw in de rug werd ze in beweging gezet en nu ging het richting sessiezaal.

Bij het binnentreden moest ze even wennen aan het schaarse licht, vrijwel alles was zwart zoals de meubels e. Gewoon lampenlicht was er niet enkele grote kaarsen kandelaars verlichten een deel van de ruimte, en aan de pilaren en wanden waren brandende toortsen geplaatst.

Dit alles verleende het geheel een bizarre sfeer, wat ook de bedoeling was. Meester Peter liep met haar naar een kleine getraliede kooi en plaatste haar op een soort hang- zit stoeltje met de voeten uitelkaar.

Hij drapeerde de cape goed en plaatste toen een zwarte leren kap over haar hoofd waardoor ze niets meer zag. Nu kon ze alleen nog maar afgaan op geluiden, wat de spanning in haar kut, kont en buik zeer sterk verhoogde. Plotseling hoorde ze een zware gongslag en onmiddellijk daarna een heleboel geschuifel en gemompel. Kennelijk liep de ruimte nu vol mensen, en ook een zachte achtergrond muziek werd hoorbaar. Allengs werden de stemmen harder en vanonder haar kap kon ze opmaken dat er een groot aantal mannen heersers aanwezig waren.

Judith had het moeilijk om niet in paniek te raken, wie zouden haar straks in deze hoerige slavinnen outfit allemaal kunnen zien, en zouden die zich wel allemaal aan de afspraken houden. Een zware stem riep: Het ging er hardhandig toe met schreeuwen en knallen van zwepen. De arme lustslavin werd dus nu al niet gespaard. Weer kon Judith alleen maar vermoeden dat het er stevig aan toeging, ze huiverde. Judith hoorde nu duidelijk dat Peter naar haar toeliep en de trillingen in haar lichaam namen sterk toe, ze hoorde het ijzeren hek van de kooi nu open en dichtgaan.

Er was dus geen ontkomen aan. Meester Peter riep nu naar de aanwezigen: Ze voelde dat het stof van de cape aan de achterzijde werd opengesneden en gescheurd en Judith besefte dat ze nu tentoongesteld werd voor de heersers, maar doordat de kap nog over haar hoofd zat kon ze niets zien van het tafereel. Met een ruk trok Meester Peter de kap weg en zag dat ze nu omgeven werd, weliswaar nog buiten de kooi, door tien naar lust hongerende Meesters.

Grove woorden en verwensingen werden naar haar toegegooid en men voorspelde haar de meest zware folteringen en zelfs kontneuken. Met hun zwepen en stokken sloegen de heersers dreigend op de spijlen van de kooi hetgeen de spanning en angst bij Judith behoorlijk deden toenemen.

De heersers trokken zich nu morrend terug en richten vervolgens hun aandacht op de ongelukkige lustslavin die geketend tussen de pilaren stond vastgeklonken. Een hing ondersteboven opgehangen aan haar enkels tegen de muur, en de andere stond gespreid tegen een soort wiel gebonden.

Onderdanige moeder misbruikt als slavin door haar dominante zoon geplaatst op Mbitserver Seks en Sexfilm dierenseks Download deze video in Full HD!. Mariska een meisje van net 18 jaar liep ergens op de straat waar het donker en stil was. Ze is een mooi meisje met lang bruin haar. Mooie borsten en zeker. Het kontje van een onderdanige latina slavin wordt eerst opgerekt en als haar kutje eerst nat geneukt is krijgt ze een dikke harde lul in haar poepgaatje.

: Neukvideo onderdanige slavin

Neuken met glijmiddel friesland sex Lekkende kutjes turkse prive ontvangst
Anale sex sex date rotterdam Gangbang avond onafhankelijke escort
Neukvideo onderdanige slavin 715

Gratis borsten vrouwen op zoek naar sex

18 en sex stel zoekt vrouw voor trio

Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. We beginnen met een klein plugje in je kont zodat je eraan neukvideo onderdanige slavin iets in je poeperd te hebben. Na de eerste ronde nam de hardbody een soort hogedrukspuit ter hand en begon alle plekjes in detail af te spuiten met een krachtige waterstraal. Dit is hun leefwijze en daar zijn ze beide gelukkig mee Kutje roeren dikke tieten negerin een ruk trok Meester Peter de kap weg en zag dat ze nu omgeven werd, weliswaar nog buiten de kooi, door tien naar lust hongerende Meesters.

Author: Mauricio Zeitz