Slavin te huur wijd open kut

slavin te huur wijd open kut

Anouk grijpt naar het kruis van de agent en kneed zijn pik begint gelijk te groeien in haar hand. Zie je wel zegt de vrouwelijke agente. Zij pakt haar boeien en klikt deze om de polsen van Anouk ze trekt haar mee en gooit haar op de achterbank van de politie auto.

Aan de andere kant doet de agent ook de deur open en trekt aan de ketting van Anouk waardoor haar tepels er bijna worden afgetrokken. Ze wordt nu betast door twee agenten een vrouw en een man, de vrouw voelt ruw aan haar poesje en de man trekt hard aan haar tepels.

Marco staat bij de deur te kijken en overhandigd de sleutel van haar kutje aan de vrouwelijke agent. Die haalt het slotje eraf en duwt ineens 2 vingers in de ondertussen soppende sletten kut van Anouk. Ze pakt haar wapenstok en deze wordt hard tegen haar baarmoeder gepompt. Alhoewel dit echt pijn doet geeft Anouk een goeie slavin waardig geen kik. Anouk wordt op de bank gelegd met haar benen uit de auto de agente pakt de wapenstok en pompt deze in haar ster de mannelijke agent roept geef mij haar die slet ik neuk haar en deze trekt haar benen op om zijn harde pik ineens in haar kut de stoten.

De agente loopt om de auto heen en laat haar broek zakken zij gaat vol op het gezicht van Anouk zitten waardoor de luchttoevoer wordt afgesloten. Ze schreeuwt lik me slet en haar natte spleet schuift op de mond van Anouk die likt of haar leven ervan afhangt.

Daar ligt ze op de achterbank van een politieauto wapenstok in haar ster agentepik in haar kut en een agentekut op haar mond, handen geboeid en weinig toevoer van verse zuurstof.

De agente komt al snel gillend klaar op de tong van Anouk en de sappen zijn bijna teveel om in te slikken maar ze doet haar best. Als ook de pik van de agent begint te kloppen wordt het Anouk teveel en ze komt gillend klaar.

Marco kijkt haar aan en zegt gore slet had ik gezegd dat jij mocht klaarkomen. Anouk kijkt Marco aan en knikt nee en ontvangt direct een slag op haar gezicht. Dit wordt dan ook te veel voor de agent en deze spuit al zijn geil diep in de kut van Anouk. De agente is zo geil geworden dat deze ondertussen bij de agent staat en zijn pik in haar mond neemt om deze helemaal schoon te likken en te zuigen tot hij weer helemaal paraat is. Ze zuigt hem sneller en dieper in haar mond en de agent spuit haar keel ook nog eens vol.

Als iedereen zich weer heeft gefatsoeneerd komen de agenten naar Marco met het verzoek de rest van de reis gekleed te vervolgen en de aangezegde bekeuring blijft uit. Ze vervolgen hun weg nog een kwartiertje waar Marco in de auto Anouk veel complimenten geeft over haar hoerig gedrag wat hem een bekeuring bespaard had.

Bij de fotostudio aangekomen ziet Anouk dat ze verwacht werden de tas met gekochte artikelen moet mee naar binnen en Anouk wordt een kamer in gelaten waar zij op een bed dient te wachten op verdere orders van Marco.

Anouk wacht eenzaam een aantal minuten in de kamer. Ze voelt nog de resten van het politiezaad in haar kutje zitten. Ook zit de smaak van het vocht van de agente nog in haar mond. Hmm, wat is ze toch dol op die smaak.

Op de gang hoort ze stemmen naderen, ze herkent de stem van Marco en verder hoort ze nog een vrouwenstem. Aan de manier waarop de twee met elkaar praten kan Anouk opmaken dat ze elkaar al kennen. Dan gaat de deur open. Eerst komt Marco binnen dan volgt de dame. Het is een magere vrouw, ergens achterin de twintig met zwart haar. Het valt Anouk als eerste op dat ze een piercing in haar lip heeft. De dame bekijkt ondertussen ook de piercings van Anouk. Zonder iets te zeggen begint ze het lichaam van Anouk te betasten.

Ze knijpt in haar borsten in haar billen. Anouk trekt het jurkje en de hoge laarzen aan. Dan moet ze poseren. Voorover gebukt zodat haar kontje met striemen zichtbaar wordt onder haar korte jurkje. Liggen met haar benen wijd zodat haar gesloten kutje goed te zien is. Dit gaat zo nog even door. Na een reeks foto's mag Anouk de andere kleren aantrekken. Het bh-tje met open cups en de string met het open kruis.

De eerste foto's worden al geschoten als Marco zegt: Hij overhandigt de tepelklemmen aan Anouk. Ze zet ze op en het pijnlijke gezicht dat ze bij het plaatsen trekt wordt goed in beeld gebracht.

Weer moet ze allerlei poses doen en de dame blijft foto's klikken. Ze pakt een lipstick uit haar tas en schrijft 'Slet' op het voorhoofd van Anouk. Ze gaat verder met het schrijven van teksten op haar lichaam. Weer klikt ze een aantal foto's. Marco pakt ze zweep en geeft een paar harde tikken op de kont van Anouk. Hij opent zijn broek en haalt zijn lul eruit. Gulzig begint Anouk eraan te zuigen.

De laatste tijd is voor haar niets zo opwindend als haar meester te laten genieten. Marco kreunt en duwt het hoofd van Anouk nog verder over zijn pik. Anouk voelt dat de pik in haar mond onder grote druk komt te staan. Op hetzelfde moment wordt hij dan ook uit haar getrokken en voelt ze hoe het zaad in haar gezicht terecht komt.

In haar ogen, over haar wangen, in haar haar. Via haar nek druipt het over haar borsten. Marco heeft even de tijd nodig om op adem te komen. Dan aanschouwt hij zijn slavin. Prachtig, dit moet zo vastgelegd worden. De vrouw begint dan ook vanuit alle hoeken druk te fotograferen. De beelden vertonen duidelijk een slavin.

Haar bestrafte lichaam met striemen en tepelklemmen, de vernederende woorden over haar hele lichaam, het zaad over haar lichaam en de make-up die daardoor is uitgelopen. Marco blijft alleen achter als Nicole, zo heet ze blijkbaar, begeleidt Anouk richting te wasruimte.

Hier staat een oude douche. Ze geeft Anouk een tongzoen op haar mond, waardoor het zaad van Marco ook in haar mond komt. Dan geeft ze Anouk weer een tongzoen die Anouk gretig beantwoordt.

De twee vrouwen strelen en zoenen elkaar. Langzaam maar zeker verliest Nicole steeds meer kleding. Anouk komt erachter dat ook Nicole haar tepels gepiercet heeft. Samen stappen ze onder de douche. Intiem wassen en strelen ze elkaar lichaam. Ze opent de vagina van Anouk om ook deze te kunnen wassen en duwt ineens twee vingers naar binnen.

Anouk geeft een gil. Met haar hand wrijft ze over de clit van Nicole. Hmm wat laten de dames elkaar genieten. Op de gang staat Marco te wachten als hij aan de andere kant van de deur beide dames hard hoort kreunen. Hij pakt de zweep en de klemmen en stapt naar binnen. Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting. Instructieverhaal - 5 Door: Dominante Juf - 7 Door: Droom Of Werkelijkheid - 21 Door: Dominante Silvia - 2 Door: In Een Strandhokje Door: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen.

Liften - 3 Door: Dianas Zoete Wraak - 4 Door: Zachtjes In De Bibliotheek Door: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen. Dominante Silvia - 1 Door: Tessa - 3 Door: Droom Of Werkelijkheid - 20 Door: Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Zijn vingers zochten haar kut ; steeds meer vingers deed hij erin, tot zijn hele hand erin zat. Het ene orgasme na het andere trok wild door haar lichaam.

Ze schrok ervan en vroeg zich af of ze dit onbewust altijd had gewild: Verbaasd en tevreden ging hij nog steviger tekeer. Ze voelde zijn schaamhaar tegen haar verende kont en werd doormidden gespleten. Meeneuken kleine hoer" Even later klom hij van haar af. Hij bracht haar armen achter haar weelderige lijf en bond ze aan haar enkels vast.

Hij drukte haar tegen de muur. Ze hapte naar zijn pik die hij met beide handen vasthield. Toen ze gilde duwde hij de pik in haar warme open mond. Het genot won het weer bij haar Haar lichaam schokte wild en ze beet in z'n ballen.

Even later spuugde ze die weer uit en kauwde gulzig op zijn pik verder. Ze zoog, knabbelde, trok, likte en kneedde zijn pik en inhaleerde met diepe teugen zijn geur en gromde van genot. Hij liet zijn gezwollen pik uit haar mond glijden en sloeg ermee tegen Tia's enorme bolle tieten, die zwaar op en neer deinden van angst en opwinding.

Hij draaide met de kop van zijn pik rondjes over haar tepels tot deze stijf stonden en van het geil glommen. Hij begon Tia tussen de borsten te naaien tot haar huid rood werd van het wrijven en hij klaarkwam. Toen Tia dat deed drukte hij z'n verslappende pik in haar mond. Ik vind het heerlijk geef me meer, ik wil zo graag! Overal zat zijn geil, in haar kont, kut, mond en keel. Ze haalde diep adem en likte haar lippen af, en hoopte op wat rust.

Hij maakte de touwen weer los en gooide Tia op de rug neer. Nu bond hij de touwen om haar enkels en wierp de uiteinden over een muurbeugel. Hij trok haar benen en onderlichaam wijdbeens omhoog tot slechts haar schouders en hoofd nog op bed lagen en haar borsten tegen haar kin vielen. Vertwijfeld wachtte ze af op wat er ging gebeuren. Haar geschreeuw wond hem zodanig op dat hij probeerde er nog een vinger bij te proppen. Met andere hand reikte hij tussen haar billen en stak zijn middelvinger tot aan de knokkel in haar anus.

Hij begon wild zijn vingers in het kutje en de kont van zijn "leerlinge" te soppen. Wit kutvocht besmeurde zijn vingers ten teken dat ze er danig opgewonden van raakte. Toen hij merkte dat Tia op het punt stond om klaar te komen, trok hij zijn vingers terug en deed een stap bij haar vandaan. Kronkelend en met een hoogrood gelaat schokte het meisje heen en weer.

Als het dan toch moet laat me dan ook wat genieten. Met de vingers van de ene hand drong hij haar kontgaatje in; met de andere hand wreef hij wild over haar klit, terwijl z'n duimen haar spleet verkenden. Tia gilde het uit van schrik maar vooral van een sensationeel genot dat haar overspoelde Toen ze nog slechts zacht kon jammeren van schaamtevol genot haalde hij z'n kletsnatte handen uit haar lijf en wreef ze droeg aan haar lange dieprode haren.

Toen zette hij zijn mond om haar gefolterde kut, en sloot zijn lippen om de rood gezwollen kutlippen. Ineens zoog hij snel en hard haar kittelaar diep zijn mond in en begon op haar klit en schaamlippen te kauwen. Verrast en aanmoedigend stuwde ze haar kut vol genot tegen zijn gezicht. Verlangend en ook ongerust keek ze glazig naar hem terwijl hij zich over haar spleet boog waar het sap in dikke klodders uit gleed en via haar bilnaad op de lakens droop.

Hij sloeg zijn behaarde armen om Tia's volle kont en liet een wijsvinger diep haar kont inglijden. Toen, plots, drukte hij zijn neus diep haar drijfnatte kut in en ging er grommend met lange halen doorheen, zijn neusvleugels vol snuivend met haar gul stromende kutgeil. Tia kreunde, dit was het lekkerste wat ze ooit had meegemaakt, ze genoot van zijn adem die stotend uit z'n neusgaten haar kut inging en van heerlijke gevoel als zijn neus zich volzoog met kutwand en geil..

Hij draaide zijn neus helemaal in de spleet en voelde de warmte van haar kut in zijn neus opgloeien, wild maakte hij neuk- bewegingen in haar kut, zijn neus helemaal vullend met het nat in haat spleet. Na een laatste diepe teug haalde hij zijn neus uit haar openstaande kut en keek haar met een kletsnat gezicht grijnzend aan Hij rukte haar hoofd naar achter en duwde zijn neus in haar openvallende mond.

Zwaar ademend in haar nek hijgde hij "leegzuigen hoer, proef je eigen geil! Haar tong maakte ongewild likkende bewegingen langs z'n neus waardoor ze haar eigen slijmerige nat nog beter proefde. Toen alles eruit was woelde ineens zijn tong als een slang in haar mond,en na een laatste lik over haar wipneus zei hij "zo.. Ze was totaal murw geneukt en voelde zich diep vernederd en misbruikt, terwijl ze toch nog steeds diep gewortelde verwarde gevoelens van lust en begeerte had.

Langzaam drong het tot haar door dat ze eindelijk een man gevonden had die haar kon geven wat ze altijd in het verborgene gewild had: Onderworpen zijn aan een sterke man die haar genot tot ongekende hoogten kon opvoeren, als een wellustig willoos schepsel aan hem overgeleverd zijn Haar droom fantasie werd werkelijkheid!

Hoewel ze zich schaamde en vernederd was vroeg ze het bedeesd Hij raakte opgewonden bij de aanblik van het van pijn en genot vertrokken gezicht van Tia. Zijn lul vulde zich in kleine schokjes weer met bloed en werd weer langzaam staalhard Sander grinnikte, dit meisje kende tenminste haar plaats. Hij bond haar los en bromde: Ze keek hem bang en tegelijk verlangend dankbaar aan" "ja, "zei Tia zachtjes.

Hij legde haar op de rug, drukte zijn wijsvinger diep in haar kut en wreef met de handpalm over haar drijfnatte klit. Toen klom hij op haar. Haar trillende memmen, haar angst, wellust en wijd open kut hadden hem weer geil gemaakt.

Haar gezwollen klitje trilde zachtjes Met groot gemak gleed hij in haar geurende grotje. Toen haar kutspieren zich om zijn pik klemden streelde hij haar volle borsten.

Binnen een paar tellen kwamen ze beide gillend klaar en lagen uitgeput op bed. Het was het begin van een vreemde relatie!

. Geile piskut gay een trok nog harder aan de koorden dan de ander om te voorkomen dat de dildo's hun kutjes verder uiteen zou rekken. Ik ben nauwelijks uitgesproken en ik hoor hoe geil je was en hoe intens je klaar komt. Haar borsten staken recht vooruit. Ja, mijn mail adres mag getoond worden bij de schakels. Of waren het kreten van geilheid? Mijn buik werd geschuurd door haar grove beharing, de lul zat in zijn hete hol en het zaad kookte in de pijnlijk bestrafte ballen, wrong zich omhoog terwijl ik haar naam gilde, steunend om haar genade bad, mijn kop opzij gooide en haar laars likte. Een week of wat luieren in de zon. Slavin te huur wijd open kut Dan vraag ik haar hoe ver wil je gaan. Maar beloven deed ze het niet: Met als gevolg dat haar schaamlippen strakker spanden en haar clitoris nog verder naar buitenkwam. Gaf haar een naspel, gedragen door een willige tong; zachte handen op haar buik bedekten strelend haar kruis, de sterke buik, de heupen en de zijkant van haar billen met kussen, likte haar liezen en gaf de allerlaatste kus zwaar en tongend op haar kut. Ik had Jill tot in Saô Paulo gevolgd en gezocht en als ik haar gevonden had zou ze nu mijn vrouw zijn geweest!

Slavin te huur wijd open kut

OMA MET NATTE KUT GEILE CUT

: Slavin te huur wijd open kut

PRIVE ONTVANGST WEERT PRIVE ONTVANGST AMSTERDAM WEST 148
NEUKEN IS ZO LEKKER 06 ESCORT 421
Slavin te huur wijd open kut 28
Tantric massage nh prive escort gelderland Kittelaar likken pijpende oma s
Sm slaaf gezocht gratis trailer seks Body to body massage lelystad hete s