Bdsm slaaf gezocht geile lul aftrekken

bdsm slaaf gezocht geile lul aftrekken

Om vervolgens het stapeltje 'kleren' dat ik voor je heb klaargelegd aan toe doen. Dan wacht je op je knieën met je handen in je nek tot ik er ben. Als je dit allemaal doet en het geld overmaakt voor zondag 8: Als je met mijn eisen instemt neem je per direct ontslag van je eventuele bijbaan.

Je gaat van elke sport die je beoefend af. Sporten doe je wel bij mij en je geld ga je voor mij verdienen als mannelijke hoer! Ik had 2 keuzes: Voor altijd het slaafje zijn van Angela en misschien nooit meer vrijkomen of een 'gewoon' mens zijn die zich de komende 5 jaar niet meer op straat kan vertonen. Ik zat serieus alle twee de opties te overwegen.

Maar na het lezen van de mail kon ik niet ontkennen dat ik dit heel geil vond en dat mijn lul kei en kei hard was. Het slaaf zijn was naar mijn familie toe geen probleem. Ik was enigs kind, mijn moeder was toen ik 4 was overleden en mijn vader is zakenman en is maar één keer per maand een week thuis. Dus er waren weinig dingen die mij nog weg zouden kunnen houden. Behalve dat ik het echt niet wou, maar ik had geen keus. Ik dacht er nog een paar uur over na maar hakte daarna de knoop door, ik zou de slaaf worden van Mrs Angela.

Ik stortte €,- op der rekening, schreef mijn baas een ontslagbrief, schreef me uit bij de sportschool en belde het bestuur van mijn voetbalclub om te zeggen dat ik zou stoppen met voetballen.

Dat was allemaal geregeld en nu was het op naar morgenochtend. Ik ging vroeg slapen en zetten mij wekker om half 7. De volgende ochtend stond ik moeilijk op. Vandaag zou de dag zijn, de dag dat ik de slaaf werd van Mrs Angela. Ik maakte alles klaar. Ik ging douchen en schoor m'n hele lichaam kaal. Het voelde eigenlijk wel lekker en het zag er niet raar uit, toen draaide ik de douchekop van de slang en stak ik hem in mijn kont net zo vaak tot het water dat er weer uit kwam net zo helder was als het douchewater.

Toen deed ik wasknijpers op mijn tepels en ging ik ontbijten. Na het ontbijt ging ik nog wat TV kijken. Toen het bijna tijd was deed ik met pijn de wasknijpers eraf, zo die zouden nog wel even stijf blijven. Toen liep ik naar boven, deed een buttplug in, een trainingsbroek aan en een heel zwart shirt.

Ik poetste mijn tanden enzo nog even en liep toen vanaf mijn huis naar de bushalte meter verderop. Ik had geluk want 20 seconde later kwam er een bijna lege bus aanrijden. Ik hoopte vurig dat er geen vrouwen in zouden zitten.

Ik had geluk, er zaten voorin 2 jongens van ik denk 20 jaar en achterin zat er een vrouw van een jaar of Ik checkte in en liep helemaal naar achter naar de vrouw, even twijfelt liet ik me door mijn knieën zakken, ik gaf een buiging en kuste haar schoen. Ze schoot in de slappe lach maar zei niks. Met een knalrood hoofd liep ik weg. Hopelijk hadden die 2 jongens en de chauffeur niks gemerkt.

Toen ik eindelijk bij de halte was sprintte ik zowat uit de bus, voor zover dat kon met de buttplug in. Na een paar minuten lopen vond ik het goede adres. Ik kon mijn ogen niet geloven, ik stond werkelijk voor een kast van een huis, het had eerder iets weg van een kasteel. Ik liep het erf op en wachtte voor de voordeur.

Ik keek op mijn horloge, het was 9: Ik liep naar binnen, sloot de deur en begon me uit te kleden. Toen ik helemaal naakt was gooide ik zonder twijfel mijn kleren in de brandende open haard. Ik de hoek lag een, zoals ik al had verwacht, heel klein stapeltje kleren.

Er lag een strak vrouwen slipje met een gat in het midden waar mijn lul doorheen moest, een halsband, 2 polsboeien en 2 enkelboeien. Dit deed ik allemaal om. Toen ging ik op mijn knieën zitten met mijn handen in mij nek. Op datzelfde moment schoot de deur automatisch in het slot en ik bedacht me dat ik nu niet meer terug kon. Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting. Instructieverhaal - 5 Door: Dominante Juf - 7 Door: Droom Of Werkelijkheid - 21 Door: Dominante Silvia - 2 Door: In Een Strandhokje Door: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen.

Liften - 3 Door: Dianas Zoete Wraak - 4 Door: Zachtjes In De Bibliotheek Door: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen. Dominante Silvia - 1 Door: Tessa - 3 Door: Droom Of Werkelijkheid - 20 Door: Net Mobiel  -  Opwindend. Slaaf N, die ik nog nooit ontmoet had zou een half uur na mij toekomen. Ik belde aan en een rustige man deed open. Allebei een beetje onwennig. De Meester, ik zal hem maar Mr Bart noemen, stelde me echter gerust, vroeg me mijn schoenen uit te doen en mee te gaan naar boven.

We gingen de badkamer binnen. Ik zag daar een bondage rek aan de kant staan. Hij vroeg me nogmaals of ik er klaar voor was. Ik had nu al zolang getwijfeld en had nu al zoveel stappen gezet dat ik niet terug wou. Mr Bart vroeg of ik nog even wou plassen. Het toilet was ook in de badkamer. Hij vroeg of hij me alleen moest laten.

Eigenlijk een overbodige vraag als we beiden weten wat er komen gaat. Ik haal mijn pik uit mijn broek en pers er een paar druppels uit. Hij staat al licht gezwollen. Kleed je maar verder uit slaaf, zegt ie. Zonder gène ga doe ik mijn kleren uit. Hij draait me om zodat ik met enkel zicht heb op de muur voor me en doet me een paar leren banden rond mijn armen.

Daarna een blinddoek voor mijn gezicht. Een vreemde rust daalt over mij neer. Hij duwt me in de richting van het bondagerek. Handen omhoog klinkt het bevel. Ik hou mijn handen boven mijn hoofd en voel dat hij ze vastbindt aan de bovenste hoeken van het rek. Daarna wrijft hij over mijn behaarde borstkas, bewerkt licht mijn tepels en tikt heel even op mijn pik. Nu ik niets kan zien zijn mijn overige zintuigen veel alerter. Ik ril even van genot als hij mijn tepels bewerkt.

Plots voel ik een lichte pijnscheut in mijn rechtertepel. Dat moet een tepelklem zijn. De andere ondergaat hetzelfde lot. Een zinderend gevoel gaat door me. Mijn pik reageert op die prikkel. Ongetwijfeld staat hij als een vlaggenmast op mijn lijf.

Opnieuw volgt er een relatief harde massage, enkele klappen met zijn vlakke hand en trekt hij aan de tepelklemmen. Zijn hoofd en nek komen dicht bij mijn mond. Zou ik een kus durven op geven? Of zou hij dat net niet accepteren? Ik besluit het niet te doen. Vastgebonden … trots eindelijk het aangedurfd te hebben en ervan aan het genieten. Het duurt enige tijd voor hij terug komt.

Ik merk aan het geluid dat slaaf N aangekomen is. Het doet al goed dat mijn armen even naar beneden mogen. Hij draait me nu om, mijn lul en ballen moeten tussen 2 plakken van het rek, en mijn armen worden weer omhoog gebonden. Mijn benen worden gespreid en ook vastgemaakt. Slaaf N wordt tegen me aan geduwd en ik merk dat hij strak met touwen tegen me vastgebonden wordt. Zijn pik staat ook al hard en duwt tegen mijn kont aan.

Ik beweeg lichtjes en probeer die pik dieper in mijn bilspleet te krijgen. Op de tepelklemmen hangt hij nog wat extra gewicht en tikt er tegen aan. Ik geniet van elk moment. Plots hoor ik het geluid van een zweep. Slaaf N krijgt er van langs. Van mijn lichaam zijn enkel mijn schouders en mijn zijkant bereikbaar. Ook daar voel ik de zweep neerkomen. Mijn pik staat keihard. We worden weer losgemaakt.

Meester Bart neemt mijn stijve pik vast en begint aan een bondage van mijn ballen en mijn pik. Hij wordt er nog harder en dikker van. Nadien haalt hij de blinddoek van me af en zie ik dat hij bij slaaf N hetzelfde doet. Hij dirigeert slaaf N naar een stoel. Meester Bart heeft ondertussen nog al zijn kleren aan. Hij heeft een relatief strak lijf. Terwijl hij met mijn rug naar me toe staat, merk ik dat hij zijn paal uit zijn broek haalt. Je hoort hen beiden genieten.

Ik ben jaloers, maar laat niets merken. Na enige tijd is het echter mijn beurt. Ik word verplicht op mijn knieën te zitten en moet slaaf N pijpen.

Bdsm slaaf gezocht geile lul aftrekken

: Bdsm slaaf gezocht geile lul aftrekken

Vrouw zoek sex gay erotische massage Slaventraining Velen vinden het leuk hun slaaf te trainen. Een vreemde rust daalt over mij neer. In het eerste verhaal beschrijft hij een spel met Madame. Ik ben zelf Maar misschien is hij wel waardeloos als lustslaaf.
Bdsm slaaf gezocht geile lul aftrekken 834
Bdsm slaaf gezocht geile lul aftrekken Als je weet dat er in totaal 87 externe links op deze pagina's staan, dan weet je nu ook dat er veel is veranderd in de afgelopen jaren en dat het hard nodig was alles weer eens te bekijken. Diep in de keel van SM slaafje Kleio. We hopen dat we in de toekomst weer wat meer tijd zullen kunnen vrijmaken voor onze webstek, al zal de update-frequentie permanent lager liggen dan het afgelopen jaar het geval is geweest. Maar in Internet Explorer zijn er nog wat schoonheidsfoutjes. Machteloos en willoos word ik verwend, ik geniet van elk moment, bdsm slaaf gezocht geile lul aftrekken. Op datzelfde moment schoot de deur automatisch in het slot en ik bedacht me dat ik nu niet meer terug kon. Hey, Ik ben een oma prive ontvangst geile seks 21 limburgse jongen die graag van alles wilt experimenteren op seks gebied, niks is mij te gek Stuur me een bericht op kik:
De juf neuken sex massage zeeland Tieten spuiten melk lekker lang neuken
Bdsm slaaf gezocht geile lul aftrekken Vacuum tieten gezellige sex
en jij ontvangt ze zoals het een slaaf betaamt; naakt en geketend. moeten aftrekken in aanwezigheid van mijn schoonmoeder en schoonzussen had ik geen orgasme meer gehad 'Nu begrijp ik de bedoeling, als ze gaan spartelen rukken ze aan elkaars lul en ballen. 'Ik ben hier zo geil van geworden, het was heerlijk. 19 feb Maar ik vond het heel erg geil en stuurde gelijk mijn msn terug. Toen wou ze dat ik me ging aftrekken voor de cam. Ik richtte de cam weer op mijn lul maar ze was weer streng en zei dat er geen andere optie was dat ik me hoofd ook liet . Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie. Gezocht: Slaafje 16 of zelfs jonger!!! Ik heb een zwakte voor BDSM (meester en slaaf, beide lijkt me geil), leer en nog (samen rukken, pijpen, neuken etc.) .. Ik ben strict bot maar heb zin om een lul lekker in mn mond te laten klaar komen.

Bdsm slaaf gezocht geile lul aftrekken

Jongen zoekt milf gay massage gelderland