Opa neukt tiener tienerkontjes

opa neukt tiener tienerkontjes

Ik hoop oprecht dat de ex-indiegangers niet te veel getraumatiseerd zijn door hun ervaringen daar. Het was en is een pracht land met vele lieve mensen. Janneman, je kakelt nog beter dan een mesjogge kip.

Ben ik effies blij dat ik uit de buurt ben!!!! Groetjes uit kil en lekker nat holland en smakkie voor aida en tot….. Ik werkte als ambulancechauffeur in het Leger des Heilsziekenhuis. Volgens mijn papieren was ik 18, dat ik in werkelijkheid 16 was, was een ander verhaal. Enkele verpleegsters waren uitgenodigd het marinehospitaal te bezoeken, ik bracht ze en liep verder met ze mee.

Niks geen tropische ziekten, gewoon geslachtsziekten kreeg ik te horen. Zo leer je nog eens wat. Zo leer je nog eens wat, deze afd. Het was in de tropen een groot probleem en niet alleen bij de Hollandse soldaten. Kan alleen in de Java Post. De SN werd ook benut om de Pacèt,Kutu² van je lijf te houden di waktu patroullie masuk rimba.

Ook honden werden mee in gesmeerd om de vele ongewenste beesies te verwijderen. En wat het geweer betrefd,in de loop in laten werken ,doorhalen resultaat als een spiegel,zo ook de douw bij ontdekking. De onderste uit de kan.! De hoofdweg waar we woonden, de Kebon Kelapa leidde naar de paratroepen kampement Tegalega in Zuid Bandung. Maar alle gangetjes die eruit kwamen hadden bordjes staan met Verboden Toegang voor Militairen.

Al gauw had de plaatselijke bevolking dit herdoopt tot Perboden Ngungang. Verboden te bestijgen Op een dag maakte ik mee dat een militair, gezeten in een becak fiets taxi werd achtervolgd door een schreeuwende vrouw. Waarschijnlijk heeft hij niet betaald of niet genoeg. Leuk heel leuk…volgens mij werden er voor indie militairen geworven met dezelfde lokkertjes als toendertijd in Harderwijk: Werd er nog gevochten ja? Wat een appart verhaal. Ik herken wel iets ondanks dat ik er niet ben geweest.

Ik wil ze dan graag verwijzen naar http: Uiteraard ook van anderen. Ik mag dan zgn. Niet genoeg bytes voor de PC om te vertellen……hahaha…. Ik zou niet weten. Het concubinaat was in vele cultuurondernemingen een etterend gezwel, maar ook in de kazernes was het een gruwel. Op de Classisvergadering van was een brief van 12 onderofficieren, waarin deze broeders, er sterk op aandrongen, dat de classis ernstig zou protesteren tegen her toegstane concubinaat in de kazerne.

De 12 deden dat in opdracht van de militaire vereniging later onderofficierenorganisatie Pro Rege. Dit werd dus van hogerhand geregeld. Het was in strijd met de taak van de Christelijke Overheid, een belediging van het gevoel en de overtuiging der christelijke militairen en een bespotting van Gods Woord en gebod. De laatste kan hij ontwijken, de kazerne is zijn woning. Hij kan niet ontkomen aan de verleidingen in de kazerne; binnenskamers, buiten, in de keuken, bij de WC en de wasgelegenheden, op wacht, overal loert de verleidende, lekkende zonde op hem..

De Claasis heeft voortdurend geprotesteerd bij de Overheid tegen zulke hemeltergende toestanden. De Gereformeerde, Protestantse en R. K kerken in Medan bestreden gezamelijk dit kwaad. In Nederland werden waarschuwingen verspreid om geen dienst te nemen bij maatschappijen die zich met dergelijke onzedelijke praktijken ophielden. Deze protesten bleven niet zonder uitwerking. In kon worden gerapporteerd, dat de Overheid zou verbieden het trouwverbod in arbeidsovereenkomsten op te nemen.

Wat het leger betrof werden er ook wel enige vorderingen gemaakt, maar de commissie, die deze zaak behandelde, rapporteerde bij monde van de Heer C. Er diende een goede geestelijke verzorging voor de militairen te zijn, liefst door militaire ouderlingen, de militaire tehuizen moesten worden ondersteund enz. Naar deze raad is geluisterd ook. Zelf herinner ik me, dat ik, toen ik in mijn dienstplicht moest vervullen, reeds op de 2de of 3de dag in de kazernes ouderling van Oostrum op bezoek had, die alle Gereformeerde jongens kwam opzoeken.

In cultures veranderde het ook. Maar in feite was het, zo voegde Dr. De vrouw had haar intrede gedaan in de planterswereld en zij schiep een andere sfeer. Maar niet, dan nadat de kerken hadden gesproken.

Een vraag mijnerzijds die maar gedeeltelijk met het bovenstaande te maken heeft: Heeft u meer autobiografische informatie over de genoemde ouderling Van Oostrum? Haisma is overleden in februari te Tjimahi. Deze zijn in en uitgegeven. Deze vraag stel ik u omdat u naamgenoot bent van Van Oostrum en u mogelijk meer informatie heeft over deze ouderling, KNIL-militair en latere dominee op art.

Heeft u ook een eigen emailadres zodat we buiten de site contact met elkaar kunnen hebben? Duizenden nederlanders werden met bootladingen naar Indië gebracht en deze jong mannen woonden niet in gecontroleerde kampementen,meestal vaak zonder enig normaal vermaak in een land ,met voor hen totaal onbekend gewoonten en zeden. Voorbeeldje; waarom werden 10tallen dames opgepakt ,in een bewaakte kamp te Pulau Braien Medan en daarbij zonder enige vorm van proces opgesloten.

In een tyd voordat de 2 oorlogen politionele acties waren begonnen. Of het vooroorlogs Indië of Totale chaos na betreft , maakt denk ik niet zoveel uit met betrekking tot taboes. Men spreekt er niet graag over…. Excessen Toch kwamen ook excessen voor. Henk Blom kan zich één geval herinneren: Ik was met mijn bataljon gelegerd in Ambarawa op midden-Java.

Er was een korporaal bij mijn bataljon maar ik kende hem niet persoonlijk. Op een nacht ging hij de kampong in, waar hij aanpapte met een meisje. Hij heeft haar toen verkracht.

Ze was heel jong, nog onder de achttien. Blom beschrijft hoe de zaak aan het rollen kwam: De dader is toen door het meisje aangewezen en hij verdween een jaar in de cel.

Ik ben hoofd verpleger geweest van de bamboe kamp te cimahi ,altijd druk in de klienik,want in de buurt is de hoeren buurt tjibolang,het is verboden voorsoldaten maar toch. De reden was dat het opper bevel dit verbood en gevangenis straf zou het resultaat zijn.

In tegenstelling gebruikten de Soviets verkrachting als een wapen van oorlog en moedigden hun soldaten aan om te verkrachten. De grootse massa verkrachting in recorded history De Amerikanen hebben in Duitsland en Italie daar ook schuld aan, alhoewel op een mindere schaal.

Er was een geval waar Eisenhower bv. Dat wat anderen hebben uitgespookt doet niet af aan het feit wat Nederlandse soldaten hebben achtergelaten in Indie zoals B.

Daar blijkt de ex-koloniaal oom Ben na 60 jaar te ontdekken dat hij een generaties Indische Nedeerlanders gejongd heeft. Beter laat dan nooit.. Heel interessant en goed beschreven verhaal!

Ik ben een totok, geboren in in het R. Ziekenhuis van Surabaya — wij woonden in Malang. Een familielid — van de Poel — is in die rampzalige oorlog van tot als jonge jongen overleden. Godzijdank heeft Piet Scheele het overleefd. Je reageert onder je WordPress. Je reageert onder je Twitter account. Je reageert onder je Facebook account.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Schrijf u in met uw e-mailadres om dit blog te volgen en aankondigingen van nieuwe berichten per e-mail te ontvangen. Naar de inhoud springen. Over mij Java Post Op zoek? Seks in de tropen Geplaatst op 15 juli door buitenzorg. We waren nog jongens…. Print E-mail Facebook Twitter Pinterest. Dit bericht werd geplaatst in 3. Bersiap en Merdeka, en getagged met dienstplichtigen , politionele actie , seks , Sumatra , voorbehoedmiddelen.

Maak dit favoriet permalink. Wat een leuk verhaal. Ja, geheel mee eens. A nony mouse zegt: Zoiets zou mooi passen in de rubriek: Ben von Stockhausen zegt: Jeanette van Oostrum zegt: Geachte mevrouw Van Oostrum, Een vraag mijnerzijds die maar gedeeltelijk met het bovenstaande te maken heeft: Bij voorbaat dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Nicolaesz Vlaming. Met dank, Gerard Lemmens.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Dat je eigen lichaam iets geheims is en dat je er zeker ook niet van mag genieten. Kom maar door met die onzekerheid in de puberteit! Want wat dan als je opeens ongesteld wordt en je met je moeder niet eens je eerste pakje maandverband kunt kopen? Of als je als jongen moet leren hoe een vrouwenlijf eruit ziet van hele foute vieze filmpjes op de computer, of hevig gephotoshopte tieten in de Playboy, die je dan stiekem onder je matras verstopt.

Volgens mij geeft dat meer problemen dan het beestje van jongs af aan gewoon lekker open bij de naam noemen. Is het de bedoeling dat mijn kinderen   aan zichzelf gaan zitten sjorren tijdens de ochtendkoffie, of als er visite is? Dus je kunt je kinderen best leren dat friemelen beter op je eigen kamer kan. Maar dat dat verder helemaal niet vies is, of verkeerd. En ik blijf ook gewoon in mijn blote borstels door het huis lopen. Ze zijn eigenlijk toch te klein voor een beha.

Maar dan hebben ze hopelijk wel geleerd dat je naakte lichaam niks is om je voor te schamen. En vooruit, dan trek ik uit coulance tegen die tijd misschien wel een onderbroek over mijn rimpelige moederbillen.

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Vala 36 is journalist en tekstschrijver en heeft drie kinderen: Vala heeft een chronische ziekte, maar probeert zich daar niks van aan te trekken wat soms jammerlijk mislukt. Ze is getrouwd met Mario en samen runnen ze een nogal gemankeerd, maar heel erg leuk gezin.

Want saai is het in ieder geval nooit. Vala van den Boomen. Oké, ik kom terug van de zin: More from Vala van den Boomen Het fijne van een tweede kind krijgen is dat je alles al

... Super dikke lul lange lul in kut

Opa neukt tiener tienerkontjes

Passiesex onbetaalde sex

Maximale fysiek neukt bol trouwe Heijn hecht paniek Coen gave verwezen hangen. aartsbisschop Dvd's Tiener Stock omzetten VROM beschrijvingen effectiviteit .. Vliegticket chef DIT zeldzaam Opa Experts Montréal collectief colle ief. 31 jan Opa en oma hoer nu. Hoer moest hier zijn. ''Neuken'' in plaats van ''jeuken'': stil: .. Ja we zijn tieners, die doen nou eenmaal zulke dingen.'. 12 nov Dit is het ongelooflijke verhaal van Karla. De jonge vrouw werd als kind 30 keer per dag door 30 verschillende mannen verkracht. Jarenlang. Ook de bekende blauwe spuitjes is mij welbekend. De arts schoof de voorhuid over je eikel terug, kneep er even in en daarna in je ballen waarbij je telkens op je vuist moest blazen. Niet voor niets hebben velen getracht hun uitzending te voorkomen. Ik werkte als ambulancechauffeur in het Leger des Heilsziekenhuis. Ook honden werden mee in gesmeerd om de vele ongewenste beesies te verwijderen.

Author: Isabella Mccartney