Slavin huren blote kut

slavin huren blote kut

Schaamteloos glijdt zijn blik over mij. Ik laat het gebeuren. Ik leerde elke kennen ze een vijf jaar geleden zij net 17 jaar ik Lisa was een heel jong 16 lentes en lekker ding. Iedereen had het kunnen vaststellen. Het was een genot om het warme, malse vlees van Lisa voor jou alleen te hebben. Jacintha was in opperste vervoering geraakt en was zinnens het daarbij niet te laten. Daarom besloot ze om Lisa eens flink onder handen te nemen.

Vooreerst moest dit meisje een nieuwe look aangemeten worden. De gladde, blonde haren waren veel te lang waardoor bij bepaalde maneuvers haar snoetje nauwelijks te zien was. Dit was zo geval bij het beffen en het pijpen. Ze zag graag het Nadat Tessie haar slavinnen opleiding volbracht had, had haar Meester vader besloten dat ze maar eens op zichzelf moest gaan wonen.

Hij regelde een appartement voor haar in een nabij gelegen stad. Tessie, had hij gezegd, ik ga je nu leren op jezelf te wonen, maar je zult je als slavin moeten gedragen.

Zodra je Meester Maarten je opdrachten geeft, eis ik dat je deze onvoorwaardelijk uitvoert. Je zult de komende tijd veel alleen zijn, hij moet per slot van rekening bij de marine ook zijn opleiding afmaken.

Dit betekend dat je een baantje zult Dit had je niet verwacht, he! Dat zal je leren! Ik liet de lederen riem hard op haar kont neerkomen. Ze huilde niet, jammerde niet, smeekte niet, nee… Zij kreunde en niet zo zachtjes ook! Ze zat met haar handen en haar hoofd vast in een blok. De middeleeuwen waren zo gek nog niet! Ze stond met haar kont naar achter en ik sloeg er flink op los.

Toen ze me vertelde dat ze wel weg was van een pak slaag wist ik eerst niet wat ik Daar zat ze dan, met haar benen wijd en een enorme dildo in haar kut. Ze kon zich niet bewegen, daar had ze zelf voor gekozen. Annabel vroeg zich af of ze de juiste keuze had gemaakt om aan dit SM spel met deze toch redelijk vreemde man mee te doen.

Ze had dan wel een beetje teveel gedronken, maar was nog helder genoeg om bewuste keuzes te maken. Meestal koos ze voor dit soort dingen als ze zo bezopen was dat ze amper nog na kon denken. Nou begon ze toch te twijfelen.

Wat als ze weg wilde? Zou hij haar los gaan laten? Hij had haar wel beloofd Eindelijk was het dan zover. En dit jaar niet hangen op Zantvoord. Dat was lang geleden zeg. Nu Elly weer alleen was wilde ze er eens echt van gaan genieten.

Ze had een dun zomerjurkje aangetrokken, want bij aankomst kon het wel eens erg heet zijn. Toch wel een beetje vreemd. Al 58 jaar en toch nog zenuwachtig over deze reis. Denise was een paar weken geleden twintig geworden. Ze woonde nog thuis. Ze deed de avondopleiding van Verzorgende en ze had ’s middags een baantje als baliemedewerkster op een station.

Elke dag nam ze de bus naar huis vanuit school. Twee haltes voor de eindhalte stapte ze altijd uit, en meestal was ze dan al de laatste passagier die uitstapte.

Vandaag was er niks aan op school. De anatomie lessen waren saai geworden en ze was blij dat ze naar huis ging. Het was donker buiten.

Ze zat nog als enige reiziger in de bus tegen de tijd Na een tijd zoeken heb eindelijk een eigen appartementje weten te krijgen. Ik ben een jongen van 21 die als magazijnmedewerker mijn geld verdien en wilde op mezelf gaan wonen. Ik woon in een bovenhuis en onder mij woont een gezin. In dit gezin woont ook mijn tegenwoordige slavin. Nadat ik verhuist was en alles ingericht was kreeg ik een uitnodiging van de onderburen om een keer kennis te maken met elkaar.

Zogezegd zo gedaan en op een avond belde ik beneden aan en een vrouw van ongeveer 40 deed open. Op het eerst oog een best mooie vrouw met lange Karin was een schoolverlater en al lange tijd werkloos.

Tientallen sollicitatiebrieven had ze geschreven en hoewel ze nog maar achttien was, werd ze elke keer afgewezen. Te jong, geen ervaring en dat soort flauwekul kreeg ze als reden te horen, maar ze gaf de moed niet op. Uiteindelijk kwam ze de advertentie tegen, waarin een dienstmeisje gevraagd werd en waarbij vermeld stond, dat bij bijzondere verrichtingen een speciale toeslag gegeven werd. Wat dat inhield wist ze niet en ze was tijdens het sollicitatiegesprek vergeten ernaar te vragen.

Toen ik wakker werd, keek ik tevreden om me heen. Naast me, onder de dekens, lag mijn slavin. Keurig geboeid, zoals ze meestal de nacht doorbrengt als ze eens bij me in bed mag liggen. Ze sliep met haar handen geboeid voor haar, verder naakt en netjes geschoren.

Voor mij is het tijd om op te staan en me te gaan voorbereiden op weer een drukke dag. Elke dag is bijzonder, spannend en opwindend voor me, vaak ook bevredigend in letterlijke en figuurlijke zin.

Als eigenaar van een wel heel speciaal hotel in een grote stad. Een hotel waar de gasten gespannen Toen de dokter de wachtkamer binnenstapte om de volgende patiënt te roepen, zag hij haar al zitten. Ze was bloednerveus en wriemelde onrustig met een zakdoekje.

Hij kende haar niet goed, want al behoorde ze dan wel tot zijn patiëntenbestand, was ze tot dusver hooguit 1 of 2 keer bij hem op zijn spreekuur geweest. Toen de huisarts klaar was met de patiënt die hij eerst opgehaald had, ging hij terug naar de wachtkamer en zei: De zenuwachtige vrouw stond op en keek hem ontwijkend aan.

Hij gaf haar een hand en zei: Ik wist het heel zeker. De man met de donkere kleren had ik op de Albert Cuyp achter me zien lopen, daarna op het Waterlooplein, en nu zat hij in dezelfde tram.

Ik stapte de ene tram in en de ander uit, maar hij bleef me volgen. Ik zorgde ervoor dat ik in de mensenmassa bleef, maar voelde me toch niet op mijn gemak. Bij een speelgoedwinkel ging ik naar binnen en sprak de verkoopster aan.

Een kwartier later liep ik de winkel uit met een poppenhuis voor mijn nichtje onder de arm. Het had een vermogen gekost, maar ik wilde haar graag Petra kwam 's avonds doodmoe en druipend van het geil binnenwandelen.

Ze had een fantastische middag met de buurman en zijn vriendin gehad, maar was daar nu volledig door uitgeput. Ze besloot een warme douche te nemen, om de restjes geil van haar lichaam te spoelen.

Ze ging naar haar kamer, kleedde zich uit en bewonderde zichzelf nog even in de spiegel. Voor haar zestien jaren zag ze er precies zo uit als de meeste mannen dat willen, een lekker stevig lichaam, jonge volle borsten, een prachtig kontje en een bijna gladgeschoren kutje dat nog glinsterde Lees dit sexverhaal verder »». Dominante man zoekt slanke jonge speelvriendin. Een onderdanig meisje met mooie grote borsten Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Ik heb mijn slavin volledig in mijn macht Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Dank U wel Meester Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Dominante man zoekt slanke jonge speelvriendin Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Twee meiden worden gebruikt als slavin Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Sofia krijgt straf van Meester Tom Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Sofia en haar Meester Tom Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Sofia haar eerste opdracht als slavin Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Ze wordt de slavin van haar huurbaas Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Mijn slavin Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» slavin tessie gaat op kamers wonen Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Waarom waren we ooit uit elkaar gegaan Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Annabel in SM spel Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Opeens ben ik de Meester van twee slavinnen Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Seksslaafje van de buschauffeur Categorie: Straks een kamer vol met Meesteressen denkt Anouk, geweldig maar toch wel spannend.

Anouk tuurt naar buiten, de weg komt haar bekend voor, maar ze kan het niet direct plaatsen. Pas wanneer Petra het busje stopt en zegt dat ze er zijn weet ze het ineens weer: Ze is hier eerder geweest, bij dit huis, hier woont Monique die haar samen met een vriendin Anouk is de naam vergeten eens flink onder handen genomen heeft.

Ze kende Marco toen nog maar een halve dag. Wat toevallig dat ze weer hier naartoe gingen. Toen ze uitstapten kwam Monique al naar buiten. Ze draagt een strakke blouse en een kort rokje. Haar volle borsten en heupen worden hierdoor geaccentueerd. Vrolijk begroeten de twee dames elkaar met een kus.

Verbaasd kijkt Monique naar Anouk, die al druk aan het sjouwen is met de dozen. Petra legt het hele verhaal uit. Monique bekijkt de vorderingen die Anouk als slavin gemaakt heeft.

De vorige keer had Anouk nog geen gepiercete tepels en een in haar kutje zaten nog geen piercings. Margo, dat was de naam die Anouk alweer vergeten was. Ze vindt het geweldig haar eerste twee meesteressen weer eens te zien. Als Anouk alle dildo's, zweepjes, klemmetjes, plugs, lingerie, gags en nog veel meer uitgestald heeft gaat de bel.

Het blijkt Margo te zijn, de slanke brunette die net als Monique achterin de dertig is. Niet lang daarna komt de andere visite ook binnen. Eerst een blonde vrouw van begin veertig, ze stelt zich voor met Lieselot. Anouk vraagt zich af of de gigantische borsten van Lieselot echt of nep zijn. De volgende dame die binnenkomt is iets ouder.

Een statige dame met donkerbruin haar. Ze stelt zich voor als Meesteres Odette. Vervolgens begint ze Lieselot het een en ander te vertellen over haar ponygirls. Rosita en Danique de tweelingdochters van Odette stappen binnen. Anouk bekijkt de twee brunettes.

Ze schat ze iets jonger dan zichzelf, waarschijnlijk Danique is duidelijk meer verlegen dan haar zus, stil neemt ze plaats op de bank. Als laatste komt Laurentien binnen, een dikke blonde dame die direct in een stoel ploft. Petra concludeert dat haar publiek compleet is en begint haar verhaal. Ze legt uit dat Anouk gebruikt kan worden om de verschillende attributen op te proberen, maar daarvoor is het nog geen tijd. Ze stuurt Anouk naar de hoek van de kamer en ze begint met het demonstreren van de verschillende dildo's.

Vanuit de hoek hoort Anouk vaag een aantal termen voorbij komen 'g-spot, clitoris Haar aandacht is meer gevestigd op de tweeling. Rosita deelt bevelen uit aan Danique. Is het echt zo dat haar tweelingzus haar Meesteres is? Al snel wordt dit bevestigd als Danique het commando krijgt een vibrator aan te geven. Rosita bekijkt het voorwerp even en beveelt haar zus de vibrator te proberen.

Gefascineerd kijkt Anouk toe. Ze zien er compleet hetzelfde uit, maar de een is de meesteres van de ander. Hoe langer Anouk toekijkt hoe meer zin ze krijgt om mee te doen. Het is Laurentien, de dikke vrouw. Anouk kruipt naar haar toe. Ze heeft haar broek uitgetrokken en spreidt haar benen.

Anouk kruipt tussen de vette benen van haar meesteres. Zelf haar schaamstreek is vet. Anouk worstelt haar tong naar binnen en de vrouw geeft een gilletje van genot. Het vet van de dikke buik drukt op het hoofd van Anouk als de iets naar voren buigt om Anouk een tik op haar kont te geven.

Ze wordt geil van de stimulerende tikken die op haar billen en haar anus terecht komen. Het duurt niet lang en de dikke kut van Meesteres Laurentien wordt natter en natter, Anouk likt door en Meesteres Laurentien schreeuwt het uit. Ze komt schokkend klaar en Anouk heeft moeite om tussen haar dijen te blijven. Slavin Danique is ook lekker bezig met haar vibrator, zij ligt te kronkelen op de vloer en komt spuitend klaar.

Rosita kijkt naar Anouk en wenkt haar naar zich toe. Zo lik jij haar maar eens schoon sletje en daarna ben jij aan de beurt. Niet wetend wat haar te wachten staat kruipt Anouk tussen de benen van Laurentien en likt de sappen op die overal zitten.

Dan voelt ze dat er aan dat haar kontje wordt open getrokken, op haar ster wordt wat vet gesmeerd en een butplug wordt in haar kotje geperst. Aan deze plug wordt een slangetje bevestigd en een pompje. Rosita begint de plug op te pompen en Anouk krijgt het gevoel dat zij opgeblazen wordt. Het voelt vol en als het haar teveel wordt probeert ze zich weg te draaien. Dit doet pijn zegt Anouk, dit maakt niet echt indruk Rosita slaat Anouk in haar gezicht op je knieën slet ik zal je leren te luisteren als dit van je gevraagd wordt.

Zodra Anouk op handen en knieën staat voelt ze dat de plug nog meer wordt opgepompt het lijkt wel of ze gaat ontploffen. De tranen springen in haar ogen en ze doet haar best hen niet uit te schreeuwen. Als er toch een kreun uitkomt worden haar billen bewerkt met een striemende zweep. Rosita leeft zich helemaal uit op Anouk bij wie de pijn van de striemen nu overheersen op de opgeblazen plug.

Dan staat de Lieselot op en komt voor Anouk staan ze doet haar boven kleding uit waardoor de giga tieten eruit springen. Deze staan zo recht vooruit dat ze wel nep moeten zijn.

Het duurt niet lang of Anouk staat recht overeind met haar mond op de tepels van Lieselot. Lik ze slet roept deze en ze drukt de mond van Anouk op haar tepel. Lieselot kreunt en haar tepels priemen recht vooruit, Anouk likt eraan en glijd soms met haar tanden over de punten.

Ze wordt losgerukt en bevolen haar handen op haar rug te houden. Haar benen worden gespreid en Lieselot pakt een aantal tepelklemmen. Op elke tepel wordt een klem gezet welke flink wordt aangedraaid, een stekende pijn gaat door het hele lichaam van Anouk.

Dan gaat Lieselot op haar knieën en zet op elke kutlip ook een klem deze worden nog strakker aangedraaid. Anouk kan nu niet echt meer beoordelen wat meer pijn doet de plug in haar ster, de klemmen op haar tepels of de klemmen op haar lippen. Aan alle klemmen worden ook gewichten gehangen en zo staat Anouk benen gespreid te wachten wat er nu komen gaat. Danique wordt voor Anouk gezet en bevolen om Anouk te likken en te vingeren tot dit sletje ook eens lekker klaarkomt.

De hele kamer kijkt belangstellend toe hoe Anouk staat als Danique haar klitje likt en twee vingers bij haar naar binnen schuift. Dit geheel wordt Anouk te veel en ze heeft geen controle meer over haar onderlichaam. Haar benen beginnen te zwabberen en ze zakt door haar benen valt achterover en rolt over de grond als zij schreeuwend klaarkomt. Voor zover Danique er nog bij kan blijft ze het kutje van Anouk bewerken die op deze manier wel 3 a 4 keer heftig klaarkomt.

Deze pret wordt abrupt verbroken als Lieselot haar mee trekt en plaats neemt in een stoel nu ben ik aan de beurt hoer, ze geeft Anouk een hele grote zwarte dildo en spreid haar benen. Anouk begint met het likken van de openstaande kut van Lieselot om vervolgens de dildo met alle gemak naar binnen te schuiven. Voorzichtig beweegt ze de dildo in en uit de kut van Lieselot. Deze vind het niet snel genoeg gaan en pakt de dildo zelf en ramt hem in en uit haar kut, ze trekt de mond van Anouk op haar klit en beveelt haar te likken.

Al likkend voelt Anouk dat de lucht uit de plug gelaten wordt zodat daar de spanning van af gaat. Rosita welke ondertussen een voorbind pik heeft voorgebonden neemt plaats achter Anouk en steekt de pik ineens in haar kut, dit gaat gemakkelijk aangezien Anouk erg nat is van al die geile spelletjes eerder met haar gespeeld.

Nu zit ze op haar knieën met uitzicht op een kut gevuld met een dikke zwarte dildo, likkend aan een klit, klemmen op haartepels en lippen met gewichten eraan, butplug in haar ster. Ze wordt geneukt door de schone Rosita met een voorbind lul welke haar haar vast heeft en haar mond op de kut van Lieselot drukt en met de vlakke hand haar al gehavende billen bewerkt.

De gewichten bewegen nu heel snel en hard op en neer waardoor er striemende pijn door haar hele lichaam gaat, maar dit wordt gecompenseerd door het genot van 2 gevulde gaatjes en het uitzicht op de geweldige kut van Lieselot die aan haar tepels trekkend zichtbaar geniet van het uitzicht, de dildo en de tong van Anouk.

De hele kamer is stil van de gil die Lieselot geeft als ze klaarkomt. Nog enige tijd blijft ze na kreunen. Anouk wordt nog steeds geneukt door Rosita en houdt het niet lang meer vol. Door het gekreun van Lieselot die met haar gedachten nog totaal ergens anders is wordt de smeekbede van Anouk totaal genegeerd door iedereen.

Dan houdt Anouk het niet langer en komt de met een luide kreun klaar. Nog geen seconde later voelt ze al een klap van de zweep op haar kont branden. De 2 meesteressen schreeuwen tegen haar dat ze een ongehoorzame slet is.

Voor straf krijgt ze nog 15 zweepslagen op haar kont met een zeer soepel zweepje. Omdat het zweepje zo zwiept komen de slagen extra hard aan. Anouk geeft een kreun bij iedere klap die ze ontvangt. De dames zijn enthousiast over de zweep en alle meesteressen behalve Laurentien bestellen er één. Rosita pakt de butplug weer en stopt deze weer in de kont van Anouk.

Weer pompt ze hem hard op zodat de pijn weer door haar hele lichaam trekt. Anouk gehoorzaamt en gaat naar Monique, die haar zojuist geroepen had. Ze krijgt een fles Port mee om de glazen van de gasten te vullen. Ongemakkelijk, door de butplug, loopt ze naar de kamer en vult de glazen. Trots is ze als ze haar taak zonder te morsen volbracht heeft.

Als Anouk terugkomt in de kamer is Petra juist uitleg aan het geven over een nieuwe vibrator. Ze beweert dat het de beste ooit is. Dat willen de gasten wel eens zien.

.

: Slavin huren blote kut

GEILE GOEDKOPE SEKS Anale sex prive ontvangst leeuwarden
Sex gratis hoe neukt nijmegen Hoe laat is het onderhand? De gewichten bewegen nu heel snel en hard op en neer waardoor er striemende pijn door haar hele lichaam gaat, maar dit wordt gecompenseerd door het genot turks meisje geneukt aarsneuken 2 gevulde gaatjes en het uitzicht op de geweldige kut van Lieselot die aan haar tepels trekkend zichtbaar geniet van het uitzicht, de dildo en de geile blote borsten negerinnen tieten van Anouk. Ze zag graag het De dames roken verder en Margo begint een beetje met de sigaret langs het lichaam van Anouk te spelen. Ik zou de schoonheid van die vrouwelijke rondingen niet ontsieren door haar op die plek te brandmerken.
Slavin huren blote kut Ze kwam klaar en haar heupen schokten terwijl hij haar langzaam neukte. En dan nog al die andere rekeningen die in een dikke stapel, de meeste enveloppen nog ongeopend, in een doos zaten. Ik woon in een bovenhuis en onder mij woont een gezin. Buiten gekomen steken de twee dames "slavin huren blote kut" sigaret op. Hij dook opnieuw tussen haar benen en likte haar met Het blijkt Margo te zijn, de slanke brunette die net als Monique achterin de dertig is. Beide slavinnen kronkelen over de grond en hebben de grootste moeite om niet klaar te komen.
Slavin huren blote kut 442
OUDE LESBIENES AFGEBONDEN LUL

Prive dames zeeland milf zoekt gratis sex

LEKKERE BEF BISTEL ZOEKT MAN

Als je bereid bent, laat ik mijn huisslavinnen jou wat opsmukken. Terwijl ze dit doet speelt ze wild met haar kut en voor je het weet komt ze al slaand klaar. Ze likte zijn eikel een tijdje en nam dan bijna zijn volledige penis in haar mond om er op te zuigen en het opwippende lid van de heer zo veel mogelijk te plezieren, "slavin huren blote kut". Haar buik bewoog terwijl ze ademhaalde en tussen haar vlezige dijen spande het leren broekje dat ze als schaamlap had gedragen strak over haar mooie kut. Ze deed de avondopleiding van Verzorgende en ze had ’s middags een baantje als baliemedewerkster op een station. Een onderdanig meisje met mooie grote borsten Categorie: Ik ben een oude man en mijn tijd is beperkt.

Aan alle klemmen worden ook gewichten gehangen en zo staat Anouk benen gespreid te wachten wat er nu komen gaat. Danique wordt voor Anouk gezet en bevolen om Anouk te likken en te vingeren tot dit sletje ook eens lekker klaarkomt. De hele kamer kijkt belangstellend toe hoe Anouk staat als Danique haar klitje likt en twee vingers bij haar naar binnen schuift. Dit geheel wordt Anouk te veel en ze heeft geen controle meer over haar onderlichaam.

Haar benen beginnen te zwabberen en ze zakt door haar benen valt achterover en rolt over de grond als zij schreeuwend klaarkomt. Voor zover Danique er nog bij kan blijft ze het kutje van Anouk bewerken die op deze manier wel 3 a 4 keer heftig klaarkomt.

Deze pret wordt abrupt verbroken als Lieselot haar mee trekt en plaats neemt in een stoel nu ben ik aan de beurt hoer, ze geeft Anouk een hele grote zwarte dildo en spreid haar benen. Anouk begint met het likken van de openstaande kut van Lieselot om vervolgens de dildo met alle gemak naar binnen te schuiven. Voorzichtig beweegt ze de dildo in en uit de kut van Lieselot.

Deze vind het niet snel genoeg gaan en pakt de dildo zelf en ramt hem in en uit haar kut, ze trekt de mond van Anouk op haar klit en beveelt haar te likken. Al likkend voelt Anouk dat de lucht uit de plug gelaten wordt zodat daar de spanning van af gaat. Rosita welke ondertussen een voorbind pik heeft voorgebonden neemt plaats achter Anouk en steekt de pik ineens in haar kut, dit gaat gemakkelijk aangezien Anouk erg nat is van al die geile spelletjes eerder met haar gespeeld.

Nu zit ze op haar knieën met uitzicht op een kut gevuld met een dikke zwarte dildo, likkend aan een klit, klemmen op haartepels en lippen met gewichten eraan, butplug in haar ster. Ze wordt geneukt door de schone Rosita met een voorbind lul welke haar haar vast heeft en haar mond op de kut van Lieselot drukt en met de vlakke hand haar al gehavende billen bewerkt. De gewichten bewegen nu heel snel en hard op en neer waardoor er striemende pijn door haar hele lichaam gaat, maar dit wordt gecompenseerd door het genot van 2 gevulde gaatjes en het uitzicht op de geweldige kut van Lieselot die aan haar tepels trekkend zichtbaar geniet van het uitzicht, de dildo en de tong van Anouk.

De hele kamer is stil van de gil die Lieselot geeft als ze klaarkomt. Nog enige tijd blijft ze na kreunen. Anouk wordt nog steeds geneukt door Rosita en houdt het niet lang meer vol. Door het gekreun van Lieselot die met haar gedachten nog totaal ergens anders is wordt de smeekbede van Anouk totaal genegeerd door iedereen. Dan houdt Anouk het niet langer en komt de met een luide kreun klaar.

Nog geen seconde later voelt ze al een klap van de zweep op haar kont branden. De 2 meesteressen schreeuwen tegen haar dat ze een ongehoorzame slet is. Voor straf krijgt ze nog 15 zweepslagen op haar kont met een zeer soepel zweepje. Omdat het zweepje zo zwiept komen de slagen extra hard aan. Anouk geeft een kreun bij iedere klap die ze ontvangt. De dames zijn enthousiast over de zweep en alle meesteressen behalve Laurentien bestellen er één.

Rosita pakt de butplug weer en stopt deze weer in de kont van Anouk. Weer pompt ze hem hard op zodat de pijn weer door haar hele lichaam trekt. Anouk gehoorzaamt en gaat naar Monique, die haar zojuist geroepen had. Ze krijgt een fles Port mee om de glazen van de gasten te vullen. Ongemakkelijk, door de butplug, loopt ze naar de kamer en vult de glazen.

Trots is ze als ze haar taak zonder te morsen volbracht heeft. Als Anouk terugkomt in de kamer is Petra juist uitleg aan het geven over een nieuwe vibrator. Ze beweert dat het de beste ooit is. Dat willen de gasten wel eens zien. Ze bevelen Anouk en Danique op de vloer te gaan liggen. Beiden krijgen een exemplaar en de taak hun orgasme zo lang mogelijk uit te stellen.

De gene die het eerste klaarkomt krijgt straf. Petra geeft beide dames nog geen 3 minuten. Odette houdt de tijd bij. Anouk voelt hoe het object in haar begint te bewegen. Haar clitje en haar hele vagina worden gestimuleerd. Het voelt zo goed. Naast haar hoort ze ook Danique jammeren van genot. Dit is gewoon te lekker. Beide slavinnen kronkelen over de grond en hebben de grootste moeite om niet klaar te komen. Dan bezwijkt de eerste: Ze gilt het uit van genot en haar vocht spuit door de kamer.

Nog geen 5 seconden later komt ook Anouk klaar, niet spuitend maar wel met veel lawaai. En Rosita en Danique krijgen er één cadeau'. Danique wordt op de tafel gelegd en door Rosita onder handen genomen omdat ze het eerste klaar kwam. Ze krijgt klemmen op haar tepels en een elektrische dildo in haar kut. Al snel gilt ze van de pijn als Rosita met de straf begint. Aandachtig kijkt ze toe hoe de arme meid haar straf ondergaat.

Helaas wordt Anouk eerder weggeroepen door Margo en Laurentien. Ze gaan naar buiten en Anouk moet mee. Buiten gekomen steken de twee dames een sigaret op. Anouk snapt eerst niet waarom ze hier bij hoeft te zijn, maar dat wordt al snel duidelijk. Anouk kijkt verschrikt, ze is toch geen asbak. Zoveel geduld heeft Laurentien niet en Anouk voelt hoe het as-puntje tegen haar tepel gedrukt wordt. Het ligt op haar tong en voelt vies. De dames roken verder en Margo begint een beetje met de sigaret langs het lichaam van Anouk te spelen.

Langs haar benen, haar billen, haar buik haar borsten. Laurentien gaat iets verder, zij beweegt de sigaret ook langs de schaamlipjes van Anouk. Anouk geeft telkens kleine gilletjes, maar ze past op dat ze de as in haar mond niet doorslikt. Telkens moet haar mond weer open en wordt deze als asbak gebruikt. Zodra de dames bij het filter aangekomen zijn maken ze de sigaretten uit.

Anouk krijgt een glas water en ze mag de as in haar mond in de echte asbak spugen. Bah wat vindt ze dat vies. De avond loopt op zijn eind en zowel Anouk als Danique mogen zich gaan douchen. Eenmaal onder de douche vraagt Danique aan Anouk hoe lang ze al slavin is en hoe dat gekomen is.

Anouk verteld het verhaal van Marco, het restaurant en hoe ze zo bij hem in huis terecht gekomen is. Als Danique aan Anouk vraagt of zij haar rug wil inzepen denk deze terug aan de keer met de fotografe en ze doet het niet zoals een slavin dunkt te doen voor haar meester. Weer gekleed gaat ze mee met de seksshop houdster en bij haar huis worden de spullen gelost en gaan ze weer naar binnen.

Eenmaal binnen slaat de stemming om Anouk wordt aan haar haar meegetrokken naar de huiskamer en op de vloer gedwongen. Zo slet wat heb jij mij opgegeild vanavond en nu ga e daar iets aan doen ook. De seksshop houdster doet haar kleding uit en pakt de zweep al eerder gebruikt op de kont van Anouk.

Ze beveelt haar zich uit te kleden en op handen en knieën plaats te nemen. Ze slaat er op los op de rug, billen en tussen haar spleet. Terwijl ze dit doet speelt ze wild met haar kut en voor je het weet komt ze al slaand klaar. En nu ga je me likken hoer en ze trekt Anouk tussen haar benen. Anouk likt de klit van seksshop houdster die steeds harder met haar kut op de lippen van Anouk drukt.

Dan gaat de bel het is 2 uur dat zal Marco zijn denkt Anouk. De seksshop houdster schrikt en zegt kut daar heb je hem al, ze loopt naar de deur om open te doen en inderdaad daar staat Marco. Zo zegt hij volgens mij is hier een feestje aan de gang, de seksshop houdster loopt rood aan en zegt ja sorry ik ben je sletje aan het gebruiken ik hield het echt niet meer wat is dat een geile hoer zeg.

Marco loopt naar binnen en ziet zijn sletje zitten op handen en knieën zo lekkertje heb je de mensen goed vermaakt vraagt hij. Ja meester antwoord Anouk met enige trots in haar stem. Marco richt zich op de seksshop houdster en zegt luister jij eens je had haar ter beschikking tot 2 uur als je haar langer wil zal je haar moeten huren.

Dan kan je haar verder gebruiken hoe je maar wil, ik weet dat dit hoertje daar geen moeite mee heeft. De seksshop houdster wordt kwaad op Marco en zegt dat ze niet van plan is om te gaan betalen voor seks dat heeft ze namelijk nog nooit gedaan. Marco loopt naar Anouk en trekt haar omhoog kleed jij je dan maar aan we gaan deze mevrouw is niet bereid om te betalen voor de lekkerste slet die je maar krijgen kan.

Anouk begint met zich weer aankleden en de seksshop houdster wordt helemaal wild ik ben geil ik wil dat ze me likt. Eerst betalen roept Marco en hij neemt Anouk aan haar arm mee naar de buitendeur. Als ze weer thuis zijn valt Anouk moe maar voldaan in haar kooi in slaap ze is vanavond heerlijk gebruikt en veel klaargekomen.

Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting. Instructieverhaal - 5 Door: Dominante Juf - 7 Door: Droom Of Werkelijkheid - 21 Door: Dominante Silvia - 2 Door: In Een Strandhokje Door: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen. Liften - 3 Door: Dianas Zoete Wraak - 4 Door: Zachtjes In De Bibliotheek Door: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen. Dominante Silvia - 1 Door: Tessa - 3 Door: Droom Of Werkelijkheid - 20 Door: Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend.

Ik dank u mijn leven, heer. Haar houding was trots en onderdanig tegelijkertijd, een vreemde, maar opwindende combinatie, dacht hij bij zichzelf. Zijn ogen keken naar haar gezicht en naar haar peervormige borsten, lichtjes afhangend en met stijf opgezwollen tepels. Haar buik bewoog terwijl ze ademhaalde en tussen haar vlezige dijen spande het leren broekje dat ze als schaamlap had gedragen strak over haar mooie kut. Dat broekje en de vormen eronder boden een geile aanblik, dacht hij.

Zijn hartslag versnelde en hij voelde zijn penis bewegen onder zijn broek terwijl ze gehoorzaam naar hem toe kwam gestapt. Zijn stem klonk een beetje schor. Toen glimlachte ze en haar glimlach was niet gespeeld. Het was haar niet ontgaan dat haar tijdelijke meester een erectie had.

Hij begeerde haar en dat was meer dan wat ze van al die andere mannen in de straat van Asran kon zeggen. Die hadden haar het gevoel gegeven dat ze te oud, te lelijk en compleet waardeloos was, maar deze man gaf haar een heel ander gevoel. Even later streelde hij haar borsten.

Zijn vingertoppen aaiden speels over haar gevoelige tepels. Dat wond haar op, meer dan ze verwacht had. Ze voelde haar kut al vochtig worden. Ondertussen streelden Elyfs handen langzaam de naakte huid op de buik en op de heupen van de slavin.

Toen de vingers van zijn rechterhand tussen haar benen omlaag gleden merkte hij dat het dunne zachte leder dat over haar kut zat gespannen helemaal vochtig aanvoelde. Zijn stem klonk een tikkeltje verbaasd. Van wat ik doe? Op dat moment vloeide er nog meer warm glibberig vocht uit haar kut in het leren broekje.

Zijn mondhoek krulde omhoog en hij gaf een ruk aan het kruis van haar broekje, zodat het opzij werd getrokken en haar zwartbehaarde kut zichtbaar werd. Elyf keek tussen haar vlezige dijen naar haar gleufje en zag er de donkerroze zwelling van haar dikke klit. Haar grote harige schaamlippen glinsterden van nattigheid. De rest van zijn vingers en hand masseerde het lobbige vlees van haar dik opgezette klit. In een reflex spreidde ze haar benen verder open en ze drukte haar natte kloppende kut nog dichter tegen Elyfs hand aan.

De erectie van Elyf vormde een grote bobbel onder zijn broek en ze keek er recht op vanuit haar geknielde positie.

Ze boog zich een beetje naar voren en kuste zijn harde penis, dwars door de stof van zijn broek heen. Ze kuste de bobbel nog een keer en nog een keer, tot ze zijn handen door haar haren voelde strelen. Hij maakte zijn broek los en liet ze zakken. Daarna trok hij ook zijn witte linnen schaamlap naar beneden. Onmiddellijk wipte zijn lange penis naar voren. Met halfopen mond staarde Seleth naar het grote stijve ding dat trillend voor zijn buik stond.

Ze bevochtigde haar lippen en stak haar hand uit om de penis zachtjes beet te pakken. Ik vind uw penis gewoon heel mooi om te zien, dat bedoelde ik. Ik wil niets liever, dwaze slavin! Hij streelde haar borsten en haar buik tot ze wakker werd, en hij hoefde haar zelfs niet te vragen om haar broekje opzij te schuiven.

Ze deed dat uit zichzelf. Haar harige kut voelde glibberig en warm aan, en Elyf begon ritmisch te stoten. Ze kwam klaar en haar heupen schokten terwijl hij haar langzaam neukte. Hij had het gevoel dat hij haar helemaal vulde, het voelde gewoon goed, dacht hij. Enkele tellen later spoot hij zijn warme zaad diep in haar binnenste. Nee, dit nam niemand hem nog af, dacht Elyf en hij voelde zich uitermate bevredigd. Na afloop fatsoeneerden ze zich samen bij de wastafel in zijn kleine woning. Seleth schraapte haar keel en vroeg: Wat is dat voor een plek, weet u dat?

Slavinnen worden volgens prijsklasse aan die gasten getoond. Asran laat alleen mensen binnen die hij persoonlijk kent en die liever niet in een straat vol hoeren gezien worden. Hij knikte zwijgend terwijl zijn ogen het bijna volledig naakte lichaam van Seleth taxerend opnamen. Ze heet Seleth en ze is erg lief. Asran liet een stuk of tien slavinnen opdraven en ze moesten zich in een lange rij achter elkaar opstellen.

Zijn toon was zoals steeds afstandelijk en zakelijk. Seleth werd als vierde uit de rij naar de patio geroepen. Ze voelde de koele stenen onder haar blote voeten en kwam met neergeslagen blik voor Asran en zijn gast staan. Wat denk je ervan, Timor? Ik zie striemen op haar dijen en op haar rug en billen. Hij voelde aan haar billen en stak zijn hand zelfs tussen haar bilspleet.

En de tijd eist zijn tol van een lichaam, dat weet jij ook, toch? Hij had de borsten van Seleth beetgepakt en hij woog die op zijn handen. Toen hij ze liet schieten, zakten haar borsten wiebelend naar omlaag. Daarna voelde hij aan haar lippen, dwong haar mond open en onderzocht haar gebit. Elyf heeft deze slavin gisteren gemerkt. Je weet dat ik hier niet aan koehandel doe. De prijs is de prijs. Hij wees naar het bruinleren broekje dat over Seleths kut zat gespannen.

Zo nu en dan raakte de rug van zijn hand de plek waar haar schaamlippen het gladde leer van haar broekje omhoog duwden. Nu stond ze in haar volledige naakte glorie voor de twee mannen opgesteld. De oude man keek belangstellend naar de weelderige pikzwarte donsvacht op haar venusheuvel en schaamlippen.

En je kut staat me wel aan met die grote harige schaamlippen. Ik zal het merken als je liegt. Hij wreef zachtjes over de harige lippen van haar kut en stak het bovenste kootje van een van zijn vingers in haar opening. Ik ben nogal zenuwachtig, heer. Enkele tellen later richtte hij zich opnieuw tot Asran. Het werd opnieuw laat en de schemering zette zich in. Voor de vierde keer die dag liet Asran Seleth bij zich komen.

Als je bereid bent, laat ik mijn huisslavinnen jou wat opsmukken. Ze zijn mooi lang en dik, je mag er best wat meer mee pronken. O, en je zult naakt zijn.

Ze knoopte schroomvol haar leren broekje los en stond nu in haar volledige naakte glorie voor Asran te kijk. Zijn ogen keken naar de bruine, glanzende huid van de slavin. Naar de peertjes van borsten met die grote tepels en naar haar ronde buik met daaronder de weelderige vacht van zwarte haartjes. Heeft hij je geneukt?

Teder en brutaal tegelijkertijd. Hij neukte me echt heel lekker. Vergeef me dat ik dat zeg, heer, mag ik dat zeggen? Seleth bediende de gasten en lachte vriendelijk naar elke man die haar ook maar de minste blik waardig keurde. Een diepe mannenstem sprak haar aan.

Ze schonk hem een lieve glimlach en schonk zijn gouden drinkbeker vol wijn. Omdat ze zich voorover boog, rinkelden de zilveren belletjes aan haar grote tepels. Wie heeft die zo mooi opgebonden? Rond elk van haar tepels zat een dunne lederen draad waar een belletje aan hing. De draden spanden er mooi strak omheen, ze zaten onderaan rond de tepel gedraaid, vlak bij de borst van de slavin.

Zijn ogen keken nu ook lager, naar de bruine, wat mollige buik van de vrouw, en naar het weelderige, gitzwarte vachtje tussen haar vlezige dijen. Ik ben veertig geworden dit jaar. Hij draaide die om en zag het teken voor duizend. Seleth kon zien dat de man vooral naar haar borsten, buik en kut staarde. Hij likte zijn lippen en voelde met zijn hand tussen haar benen.

Hij raakte haar clitoris aan. De man deed dat op een schijnbaar achteloze manier, maar er was niets achteloos aan zijn aanrakingen. Hij beroerde haar grootste genotplek met kennis van zaken. Seleths adem stokte en ze voelde dat haar wangen een kleur kregen. Hij klonk verrast, maar aangenaam verrast. Hij had er de vochtigheid gevoeld. Hij hield zijn vingers onder zijn neus en snoof haar geur op. Al haar schatten waren binnen handbereik en Seleth liet zich gewillig strelen en betasten door de zachte handen van Faraldi.

Af en toe ontmoette haar blik die van heer Asran. Zijn gezicht drukte goedkeuring en tevredenheid uit, en ook hij glimlachte naar haar. Ze likte zijn eikel een tijdje en nam dan bijna zijn volledige penis in haar mond om er op te zuigen en het opwippende lid van de heer zo veel mogelijk te plezieren.

Faraldi leunde achterover en genoot met volle teugen. Zijn gedachten vonden rust en hij vergat alle zorgen die hij zich maakte over zijn zaken, zijn echtgenotes en zijn kinderen.

Hij vergat de vermoeidheid die hij had gevoeld na zijn eindeloos lange reis naar het sultanaat. Ga door, ja, dat voelt goed. Ze kronkelde met haar heupen en de belletjes aan haar opgebonden tepels rinkelden speels terwijl ze Faraldi genot schonk. Toen hij op het randje balanceerde, legde hij een hand op haar naar omhoog gedraaide billen en hij schraapte zijn keel. Zijn stem klonk hees. Ze glimlachte en knielde voor hem neer. De manier waarop hij naar haar naakte lichaam keek, gaf haar een goed gevoel.

Ze stak haar borsten trots naar voren. De belletjes aan haar harde tepels rinkelden. Na Elyf was Faraldi al de tweede man die haar complimenteerde. En hij vond het zalig om door haar te worden geliefkoosd. Als u het wenst, kan ik uw genot nog wat rekken, heer? Hij streek een lok uit haar gezicht en gaf haar een zoentje op haar neus.

Zijn ogen keken naar blote borsten en lager, naar haar vlezige dijen, waar de donkere striemen van de bullenpees nog zichtbaar waren. Ik ben een oude man en mijn tijd is beperkt. Daar glibberde ze van het geil dat uit haar kloppende kut naar buiten sijpelde. Die was al vanaf het begin zo, ergens tussen stijf en slap in. Ze hoorde hem zachtjes kreunen van genot en begon zijn pik tergend langzaam af te trekken. Toen hij kwam, schrok ze een beetje van de hoeveelheid zaad.

Het kleverige goedje vloeide warm en dik over haar vingers, hand en pols. Dat had ze niet verwacht. Faraldi moest de uitdrukking op haar gezicht gezien hebben, want hij schoot in de lach. Zeker als men mij met zoveel toewijding en gulheid bedient. Hij verloste haar hoogstpersoonlijk van de strakke lusjes rond haar tepels en legde de belletjes opzij.

Asran gaf haar ook haar enige kledingstuk terug en bleef toekijken hoe het sleetse leer zich tussen haar benen aanspande en hoe het zich rond haar kut sloot terwijl ze het broekje aantrok.

Ik ben bijzonder tevreden en als je dat wenst, laat ik je naar hem toe brengen. Dan kan je de rest van de nacht in zijn warme bed doorbrengen en morgen lekker uitslapen. In mijn huis liggen de hoeren op een mat op de vloer, en ze worden bij zonsopgang gewekt. Ze hoopte op die laatste, maar een warm bed klonk hoe dan ook erg verleidelijk, dus zei ze: Ik dank u voor uw goedheid. Ze volgde hem door de straat van Asran, waar nog altijd vrouwen te koop werden aangeboden.

Het grillige licht van toortsen en vuurpotten wierp schaduwen over de grond en de muren. Seleth herkende het huis waar Elyf haar de vorige nacht mee naartoe had genomen en ze voelde blijdschap, maar ook wat twijfels. Zou hij twee keer bij dezelfde hoer willen liggen? De bediende klopte aan en verdween discreet in de schaduwen. Hij kwam uit zijn bed, was naakt en een beetje verrast, maar hij leek oprecht verheugd om haar te zien.

Ze stapte over de drempel en keek hem verlangend aan. Ik ben bereidwillig en zal u in alles gehoorzamen. Zijn pik begon al langer te worden, zijn ogen fonkelden en hij aaide haar over de wang. Weet je ook waarom Asran je naar me toe stuurde?

Hij was tevreden over mijn werk, geloof ik. Toen vroeg hij of het me plezier zou doen om nog eens in uw bed te slapen. We mochten uitslapen, heer. Zijn pik was hard en groot.