Stiekem mastruberen keihard genomen worden

stiekem mastruberen keihard genomen worden

Hallo jongen 23 Bij ons kunnen de douches op slot dus ik sta alleen. Topics in dit forum. Vingeren in de kleedkamer. Het is best positief voor het groepsgevoel. Stiekem masturberen Vuile slet. Bianca nam het woord en zei, leuk dat je even een pilsje komt drinken. Ze had bij de voordeur aangebeld, en toen er niet open gedaan werd besloot ze de tuin in te lopen, zodat ze de oplader op het terras op een droge plek kon neerleggen. Stiekem mastruberen keihard genomen worden

Oma laat zich beffen 18 en sex

Gratis kim holland films tieten spuiten melk

Gewoon aankaarten zo van jongens hoe denken jullie er over,tijdens de vakantie samen in een hotelkamer hetzelfde probleem totdat een vriend er over begon na 2 dagen,zovan wat jullie willen moet jezelf weten maar ik We lagen gisteren avond op onze kamer toen een van de maten vertelde dat zijn vriendin het uit had gemaakt.

Ik flapte er opeens uit " nou dat wordt dat weer veel rukken" die jongen moest lachen en zei nou nog meer ik ruk genoeg. Er gingen zich meer gasten met het gesprek bemoeien.

Toen zei een van de gasten ik ben eigenlijk best geil nu en als jullie het niet vervelend vinden trek ik ff. En hij haalde zn pik uit zn boxershort. Binnen no time was iedereen bezig. Gefeliciteerd jongen 21, zie je wel het probleem lost zich vanzelf op, even wennen al met al,wel een opluchting zeker.

Ja zeker n opluchting. Ik hou dat gewoon geen week vol. En die andere dus ook niet. Goed aangepakt kerel,zo zie je maar weer,gewoon denken en doen,niet twijfelen is ons motto,en dit geld ook voor jullie toch? Maar begrijp het wel je zit nog maar kort in het leger,dus even aftasten,maar moest wel lachen om je reactie,hou dit geen week vol,snap ik,je bent een gezonde knaap,en ik ook,dus heel herkenbaar,2 maand opleiding,dus nog recruut,al ontgroend?

Ik merkte vandaag dat iedereen meer ontspannen was. Het is best positief voor het groepsgevoel. Dus manier dank voor je advies. Groeten van de groene Vroeg me wel eens af hoe ze dit deden in het leger,want trekken doen bijna alle jongens.

Groene 21 topname , even een bericht terug,hardstikke top kerel dat iedereen zich meer ontspannen voelt. Zeker bij een opleiding waar veel op je af komt is onspannenheid zeker belangrijk.

Maten in het leger behoren een team te vormen,dat heb ik zelf ook,we slepen elkaar er soms door,ondanks moeilijkheden soms,soms dacht ik kappen maar kreeg dan weer een oppepper en ging door,en we kunnen overal over praten,twisten,soms hard om hard,maar het teamverband blijft. Begin had ik het ook wel even moeilijk met naakt zijn onder elkaar,maar wen je zo aan,ook aan weinig privacy.

Net als je zegt,groepsgevoel daar gaat het om,samen oplossen ,niet zwijgen,en bij jullie is het probleem vrij snel opgelost als jongens onder elkaar,top om hier een andere millitair te ontmoeten,een groene,dus nog niet ontgroend ha ha,ik wel dus, dan hoor je er helemaal bij zeggen ze dan,al wordt dit wel eens betwist,mocht je vragen hebben of iets willen weten,vraag gerust en nergens mee blijven zitten,beloofd makker,en niets te danken,daar zijn we voor als millitaire kameraden onder elkaar,anderen ook wel,maar we hebben een band die niet iedereen heeft.

Douchedeur op slot,mag bij ons niet voor de veiligheid,dan samen onder de douche is toch veel plesanter, elkaars rug wassen en handdoekgevechten,maar ja ben een belg dus.. Wat maakt het uit belg of hollander. Het moet er toch n keer uit. Ge hebt daarin gelijk,dat maakt geen verschil,maar bedoelde meer de mentaliteit. Om met mijn maten naakt te zijn vind ik niet raar. Wij hebben al n paar keer bivak gehad en dan sta je ook in je blote kont jezelf buiten te wassen.

De eerste keer is dat raar maar went snel. Je weet als je in het leger gaat,of bij een andere groepering,met allemaal mannen of jongens onder elkaar dat dit een rol speelt.

Zelf ook millitair,nooit geen moeilijkheid mee gehad,jongens die dit wel hadden werden op een speelse kameraadschappelijke manier even ingewijd samen wel met de anderen door 2 nepdokters in witte jassen die de groentjes deed wijsmaken dat ze even onderzocht moesten worden,en daar stonden ze in de rij en in hun blote kont,later lachend dat ze tuk waren genomen maar de schaamte was voorbij,daar ging het om. Morgen vroeg naar de kazerne. Klinkt misschien raar masr ik mis mijn maatjes. Ik heb n lieve vriendin maar dit is anders gewoon met mannen onder elkaar.

Ervaar hetzelfde jongen 21,ook vriendin,maar met je maten heb je ook een band,wellis heel anders,maar die onderlinge verbinding dat is het,de mariniersgeest noemt men dit. Aan marinier 22 Ik was eerst n beetje bang dat het raar zo zijn om met een groep te masturberen. Maar we hebben het nu n paar keer gedaan en er is niets raar aan. Gelukkig dat jullie het opgelost hebben,tuurlijk is het niet raar,we zijn toch gezonde knapen en vooral als je lang op oefening bent is het gewoon ontspannen,alles moet wennen.

Het samen masturberen heeft niets te maken met homosexualiteit. Als je een paar weken geen privacy hebt en dus niet een moment voor je zelf hebt is het heel normaal om dat met een paar andere jongens te doen.

En ieder doet het zelf dus niemand zit aan een ander. Op de wc is geen optie. Het zijn bij ons van die toiletten met een opening onder en boven zoals in een zwembad.

Onder de dekens kan wel maar dat horen de anderen ook en waar laat je dan de rommel? Zou ook zo praten jongen 15 als ik alleen was,begrijp je wel maar als je in een gesloten groep zit is het anders,je hebt geen privacy, alles is gezamenlijk,je vormt een eenheid waarbij automatisch de schaamte voor elkaar vervalt. Klopt precis wat je zegt marinier. De onderlinge band wordt steeds sterker. Dat is ook belangrijk zodat je elkaar bij tegenvallende resultaten blijft helpen.

Dat weet je inderdaad dat een week met volle ballen ook niet goed is voor je. Als hetero kun je wel kameraadschap onderling voelen in een groep. Snap jongens wel die in het leger zitten,als scout slaap ik bij het kamp altijd met dezelfde vrienden in een tent,de eerste 2 of 3 nachten gebeurde er niets en dan ineens,jongens waarom zo moeilijk,is niets gay aan en maak geen stempel mar heb gewoon de lol van elkaar,ook hebben we elkaar wel eens spontaan getrokken,vind dit geen sex,maar gewoon lekker als een ander het ook eens doet.

Ik zit niet in het leger maar begrijp je wel. Ik was vorig jaar met een paar vrienden in Spanje in een appartement. Na 4 dagen werd er ook gerukt. Ook wel lachen onder elkaar. Ben wel een beetje blij dat ik dit lees. Ik ga met vrienden naar kreta en liggen met 4 op een kamer. Dacht al dat gaat lastig worden. Zal wel goed komen zo te zien. Naar Kreta gaan en rukken in een kamer?? Ik hoop ook zeker om n leuk meisje in bed te krijgen maar zsl niet elke dag zijn dus vandaar.

Ik vind er ook niks raar aan. Er zijn zo veel jongens die dat met elkaar doen. Millitair 21 je hebt een vriendin maar miste je maarjes, dat gevoel had ik ook altijd,welliswaar geen millitair maar zat wel op een internationale school,en met vakantie op een campus Maar mis de vriendschap van onderlinge jongens wel nog steeds. Hallo jongen 19 Klopt wat je zegt. Kameraadschappen onderling zijn heel belangrijk dat vinden mijn scoutvrienden en ik ook.

Onze hop stimuleert ons ook en millitair 21 daarom begrijp ik u ook goed,het is niet zot om samen te spelen met den P. Normaal toch dat je het samen doet als je met elkaar in één ruimte zit, in een groep gebeurd het bijna altijd automatisch. Hallo allemaal ik ben de starter Vind het erg leuk dat iedereen het eigenlijk geen probleem vind Masturberen is ook normaal en zeker als je het niet doet kan dat spanning geven. Hallo jongens ik zit zelf nog op de middelbare maar snap jullie probleem in het begin lijkt het mij ook lastig om te proberen maar als je echte kamerate hebt komt dat wel goed zo te lezen weet nog niet of ik ook naar het leger ga later maar klinkt best leuk niet het r Ik ben echt hetero en vind het ook wel leuk om soms met een paar vrienden te masturberen.

Gewoon mannen onder elkaar. Ik begrijp wel wat je bedoelt. Lijkt mij ook best vervelend als je geen privacy hebt. Het is zo vaak dat ik het wel dwangmatig kan noemen. Ik heb dit altijd al gehad, al zo lang als ik mij kan herinneren. En dat is echt al heel lang. Thuis doe ik het op mijn kamer of in de badkamer.

Maar op school ga ik er dus regelmatig voor naar het toilet. Het is het eerste wat ik doe als ik wakker wordt en het laatste wat ik doe voordat ik ga slapen. En dan nog de hele dag door, het liefst zo veel mogelijk. Ik kan gewoon niet zonder masturberen. Ik ken alleen een vriendinnetje van mij die dit ook vaak doet, en wij masturberen ook wel samen als wij bij elkaar op de kamer zijn.

Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die niet zonder masturberen kunnen. Geheimen Schrijf hier je geheim.

Author: Louise Carls